Pattanásig feszült a helyzet!

Kedves Barátaim,
Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad. S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába. Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak. A FB-n nagyon jó cikkek jelennek meg Európa, az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van!
Drága papjaink ébredjenek!!! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni kell!
Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát !
Csak idő kérdése és ez kiderül!!! Imádkozzunk Orbán Viktorért, a fiatal Szijjártó Péter külügyminiszterünkért, s az egész kormányunkért, hogy legyen erejük, hitük küzdeni! Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!
Frigyesy Ágnes, Szalézi Szent Ferenc díjas újságíró, fotóriporter
Cathaleya Ithakavia, FB-os küzdőtársunk gondolatai, nagyon jó, lényeget láttató írása

EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK!!!!! KÉREM GONDOLKOZZATOK! KÉREM OLVASSÁTOK EL!
1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK, A ZÖMÉBEN 16-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK VÉGIG „GYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN” A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDESANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTT HAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?
2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI – MEGSPÓRÓLTÁK – ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA, OTT, AHOL ENNI SINCS MIT. ÁLLÍTÓLAG….
3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ „ÉLETERŐS” FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELLEN? NEMDE? EZ A HAZASZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?
4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT. AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?
5. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!
6. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE MAGYAR HONFITÁRSAM – NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD – HANEM MINDENKI KŰZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!
7. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ… MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS…
8. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK ! ÉBRESZTŐ!!! ITT NAGY BAJ LESZ!!!
EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI… DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON…
M.I.

___________________________________________________
Kedves CÖF! Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ez a visszatoloncolás-ügy is dupla fenekű, ahogy szoktuk ezt mondani. Ahogy eddig elbánt velünk a nagybetűs Nyugat, jogos az a feltételezés is, hogy tisztelt vezető EU tagállamaink a migránsok közül kiválasztják a „krémjét”és a „maradékot” majd a közép-Európai országokba küldik. Gondolom, főleg hozzánk… Remélem, eléggé PC-n fogalmaztam.
Szívélyes üdvözlettel: T-né M. Á.

___________________________________________________

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!