Országjárás értékelés

Csizmadia László
a mai sajtótájékoztatón elhangzott ismertetője
_______________________________________

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Köszöntöm a média képviselőit!

A sajtótájékoztatót megnyitom!

A CÖF-CÖKA, mintegy 15 ezer szellemi honvédő kérésének megfelelően, keresztül-kasul bejárta az országot annak érdekében, hogy megtudjuk a lakosság véleményét a migráns áradattal kapcsolatban és állásfoglalását az Európai Bizottság kötelező betelepítési kvóta javaslatáról.

Ismeretterjesztő előadásaink értő figyelemre leltek.

Az emberekkel történt konzultáció után bátran kijelenthetjük, hogy nehézségek nélkül jutottunk közös nevezőre.

Eszerint:

 • A közel-keleti polgárháborúk kirobbantásának elsődleges okozója az USA és a hozzá csatlakozó volt gyarmatosítók, akik meggondolatlanul, egy idegen demokrácia felfogást kívántak (lásd: „arab tavasz” formájában) ráerőszakolni az ott más körülmények között szocializálódott polgárokra.
 • A közel-keleti lakosság ellenállásából megerősödött az Iszlám Állam, amelynek ortodox vallási gyökerei és hódító politikája sok százezer muszlim támogatását szerezte meg.
 • Az Iszlám Állam egyik pénzforrásává lett a drogkereskedelemmel fűszerezett embercsempészet, a létrejövő anyagi erőket pedig arra használta fel, hogy megindítsa a migráns inváziót, amely mára háborús körülményeket teremtett Európa polgárai számára. Ezt az állítást igazolják a párizsi, kölni és brüsszeli terrorcselekmények.
 • Az Európai Unió Merkel kancellárasszonynak kiszolgáltatott bürokrata elitje, élükön Schulz és Juncker urakkal, szolgai módon elfogadta a Willkommenskultur ideológiáját. Az európai polgárok kétségbeesett tiltakozását nem veszik figyelembe, ezzel kétségessé téve a klasszikus és civilizált demokrácia uniós létének továbbélését.
 • Migránsok százezrei törtek át a schengeni zöldhatárokon, megkerülve a hivatalos utat, amely ellenőrzött kapukon át vezet Európába.
 • Mára világossá vált, hogy Európa az eddigi módszerekkel képtelen megvédeni határait, ennek legfőbb oka, hogy a NATO, az USA vezetésével és Törökország katonai erejével, az Uniót érintő migránshelyzetet illetően ellenérdekű félé vált. Görögország pedig a gazdasági csőd Demoklész kardja alatt, visszafizethetetlen hitelei fejében, rabszolgapiacot nyitott.
 • Az Unió nyugati országai, az USA európai föderációs terveit magukénak vallva, a modernkori rabszolga kereskedelemmel szemfényvesztő módon, a gazdasági bevándorlókkal kívánják megoldani demográfiai és munkaerő problémáikat, rövidtávú szemlélettel, kizárólag csak gazdasági motivációk alapján, megőrizni országaikban a regnáló hatalmat.
 • Az Európai Uniót végzetes kór támadja, melynek hordozója az elavult intézményi rendszer és az Európa Parlament, valamint az Európai Bizottság vezetői, Schulz és Juncker urak. Az Unió immunrendszere felborult, a védelmi funkciók összeomlottak és megjelentek az autoimmunitás jelei, amelyek pusztulásra ítélhetik az európai közösség népeit.
 • Az európai polgárok nagy többsége azt látja, hogy saját vezetőik támadnak a polgári demokráciára és a keresztény értékeken nyugvó civilizációra.
 • Az európai kultúra és civilizáció ellen bevetésre került a vallási megosztás, a kettős társadalom kialakítása, a NO-GO zónák telepítése. A terrorfenyegetettség csökkenti az őslakosság biztonságát, míg a TTIP szerződés előrevetíti a multicégek uralmát a nemzetek felett. Cél az európai társadalom végletes legyengítése és USA nyomásra a föderációs tervek megvalósítása.
 • Az Európai Parlament és az Európai Bizottság működésével feje tetejére állította az Unió alapítóinak szándékait. A mostani működés primátust biztosít az ideológiai alapon hatalmaskodni vágyó pártérdekű döntéseknek, teret enged a tagországok érdekei ellen fellépő gazdasági globalizációnak, miközben az európai nemzetek szuverén társadalmi érdekei teljesen a háttérbe szorulnak.
 • Az Unió intézményi működésének talpra állításához a fontossági sorrendeket úgy kell meghatározni, hogy primátust kapjanak a tagországok társadalmainak érdekei, ezzel erősítve Európa közösségi társadalmának kohézióját, mindezt szolgálja a közös gazdasági érdekek érvényesítése, a kontinensek közötti gazdasági verseny megnyerése céljából.
 • Az izmusokon és ideológiákon alapuló pártpolitikai érdekharcokat az Európai Unióból azonnal száműzni kell. A tagállamok szuverenitása, jogállamisága mellett megvalósuló, szabad választásokon, polgárok által létrehozott pártpreferenciákat egy mesterségesen kialakított, uniós pártérdekekkel átitatott, Európa parlamenti számtan nem változtathatja meg.

 

Hölgyeim és Uraim!

A kötelező betelepítési kvóta elleni népszavazással kapcsolatosan az egész országban azt láthattuk, hogy az össznemzeti érdekek felülkerekedtek a pártszimpátiákon. A magyar férfiak védeni kívánják asszonyaikat, az asszonyok gyermekeiket, a nagyszülők unokáikat. Ilyképpen a családok mindenáron meg fogják oltalmazni otthonaikat.

A schengeni határt védő kerítésünk mögé, ha kell, élőláncot alkotva felsorakozik a nemzet polgárainak többsége. A népszavazás erős üzenet lesz annak érdekében, hogy a brüsszeli elit migránsokkal kapcsolatos ámokfutása befejeződjön.

Eljött az ideje, hogy az Európát megvédeni képtelen, hatalmához betegesen ragaszkodó Európai Parlament és Európai Bizottság vezetői felvegyék obsitukat.

Most a V4-ek, a Balti-államok és a nyugat-balkáni országok polgárainak támogatásával a 28 tagország miniszterelnökein a sor, hogy az uniós intézményrendszert, a XXI. század követelményeinek értelmében megreformálják.

A lengyelek és magyarok jól látják, hogy az Európa Tanács elnökének, Tusk úrnak igaza van. A merkeli gondolatok kiegészítésére van szükség, és egy közös, Európai Unió jövőjét szolgáló megegyezésre.

Oswald Spenglert idézve: „A nyugat alkonyát a keletről jövő hajnal váltja fel”.
Az európai nyugat és kelet, ha visszautasítja a bárhonnan érkező birodalmi elképzeléseket, akkor Európa múltját megőrizve, arra építve, az alapító atyák ideáit követve, stabil közösségű Unióban folytathatja társadalmának szolgálatát.

Szerző
CÖKA

“Országjárás értékelés” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!