Óriásplakátok

Tisztelt Címzett!

Úgy veszem észre, hogy az óriásplakátok nagyon hatásosnak tudnak lenni. Hosszú ideig foglalkoztatja a közvéleményt. éppen ezért volna néhány javaslatom, hogyan lehetne segíteni a kormány munkáját.

  1. A kormány és a jobboldali média részéről az OLAF jelentés kommunikálása eléggé erőtlennek tűnik. A baloldali politikusok és a médiájuk által szétteríteni próbált mocsok sok ember fejében úgy jön le, hogy ez a Fidesz balhéja. Véleményem szerint addig kell ütni a vasat amíg lehet. Nem szabad hagyni elbagatellizálni a dolgot. Sőt amennyiben lehet ezt a választásokig szinten kell tartani vagy pedig majd annak közeledtével újra előhozni. Tehát arra gondoltam, hogy olyasvalami óriásplakátot kellene megjelenteni Gyurcsány, Bajnai, medgyesi és Demszky portréjával amelyen az alábbi szöveg szerepelne: Rámerné-e Ön bízni az ország vezetését az ilyen pártokra illetve politikusokra, akik meglopták az országot és a polgárokat?”.
  2. Ilyen téma lehetne akár az olimpia ügye is. Óriásplakátokon fellehetne tüntetni azoknak a politikusok fényképét és nevét akik 1,5 évvel ezelőtt az olimpiát támogatták, most pedig önös célok miatt az ügyet elárulták. Sajnos sok embernél ez úgy jön le, hogy az olimpia az Orbán Viktor olimpiája. Azt is lehetne tudatosítani az emberekkel, hogy az Olimpiáról nem szoktak népszavazni és nem is szavaztak róla eddig sehol sem. Azt is kommunikálni kellene az emberek felé, hogy az olimpia költségét nem egyedül a magyar polgárok fizetik, mert egy részét támogatja a NOB is. Erről keveset lehet hallani a médiában.
  3. Lehetne olyan óriásplakátot is megjeleníteni ahol két plakát lenne egymással szemben. Az egyiken Gyurcsány lenne a Másikon Botka. Gyurcsány mellé oda lehetne írni, hogy ő volt az az ember aki megszorításokat vitt véghez, elvette a 13. nyugdíjat és 2006-ban kilövette az emberek szemét. Emlékszik? Botkához pedig oda lehetne írni, hogy Ő volt az az ember aki az előző kormányok alatt mindig mindent megszavazott, így a megszorításokat is, de nem emelte fel a szavát 2006-ban az öszödi beszéd és az emberek megveretése ellen. Tehát teljesen hiteltelen. A kérdés itt megint valami ilyesmi lehetne, hogy: Rámerné-e Ön bízni az ország vezetését az ilyen pártokra illetve politikusokra, akik meglopták az országot és a polgárokat?”.

Csak ezeket szerettem volna elmondani önöknek.

Üdvözlettel:

S. A. Bp.

__________________________________________________

T. Hölgyeim, Uraim!

A gyalázatos plakátokhoz szeretnék egy pár szót szólni, ha megengedik.

A többes számú személyes névmások MI TI ŐK.

A plakát írok ne felejtsék le a Mi-t

Javaslom kezdjék ezzel a plakátokat :

Mi tartjuk a markunkat Sorosnak

Ti dolgoztok

Ők lopnak

Bátran kezdjék ezzel a plakátokat, és akkor már mindenkinek világos, hogy kell olvasni a többi sort.

Saját fotójukat ne szégyelljék rátenni, ajánlom az óriás plakátokat.

Baráti üdvözlettel O.-né M.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!