Olvasóink reakciói a napi aktuális eseményekre 2.

Helyes vagy nem helyes,
Illik tudni főleg a törvényhozók oldalán :
–  A tüntetés emberi jog,( függetlenül bejelentette vagy sem) erre vannak szervezési szabályok
–  A vandalizmus a huliganizmus a büntető törvény paragrafusaiban vannak lefektetve !
Az ami a szemünk előtt játszódik le a balliberális politikusok ,a balliberális törvényhozók és az utcai csőcselékkel karöltve, sajnos teljesen törvénytelen megnyilvánulás, cselekmény!
Ezeknek komoly jogi következményei kell legyen !
Á.Gy

___________________________________________________________

A tüntizés oka : NEM VALÓÓÓÓÓS…
ÁLCA A „RABSZOLGATÖRVÉNY MIATTI” tüntetés
N.I.

„Georg Spöttle
Beleástam magam a túlóratörvénybe
Na beleástam magam a túlóratörvénybe, mégpedig európai szinten. Az új jogszabály szinte tükörfordítása a német, az osztrák, a francia törvényeknek.
A túlórához mindenképpen kell a munkavállaló hozzájárulása, ezt írásban is rögzíteni kell. Egy héten maximálisan 8 óra túlórát lehet vállalni. Ez azt jelenti, hogy 52 hétben 416 (ez a német törvény, nálunk ez 400). A munkavállaló kérheti a túlóra kifizetését vagy szabadnapban való kompenzálását. A túlórát a munkaadó köteles (ha a munkavállaló a kifizetését kéri) a következő havi bérrel rendezni.
Ha a munkavállaló 3 évig nem nyilatkozik, hogy miként kéri ezt, akkor a túlórák elévülnek. Tehát arról sincs szó, hogy a túlórákat majd három év után fizetik ki.
Persze pár, a kontextusból kiragadott szóval, már fel lehet bőszíteni embereket, akik nem veszik azt a pár perc fáradtságot sem, hogy utánaolvassanak.
Mi a berlini rendőrségnél, átlag 500 túlórát toltunk magunk előtt. Volt pl., 35 órás szolgálat egyben (személyes rekordom). Mi a szabadnapot választottuk, mert ha kifizettettük volna rögtön úgy megugrott volna az adónk, hogy csökkent volna a fizetésünk.”

____________________________________________________________________

Ez olvasható számtalan interjúban, amit Bélabá adott a sajtónak ” MI NEM POLITIZÁLUNK !”, de a felhívás az ifjúság felé, vajon mi akar lenni, ha nem politika? Lázítás ?- uszítás ?!

Biztos sokan nem olvasták ” A JÖVŐ MÉRNÖKEI” című könyvet, amelyet ifjú Frivaldszky János ,az 56-os forradalmi nemzedék  interjúkban, visszaemlékezésekben, dokumentumokban található hiteles adatok alapján készített a 60. emlékévre !

A kiadvány elkészítését az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott Emlékbizottság támogatásával  a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adta ki.

Ebben az említett könyvben több esetben is olvasható Bélabá 56- os részvételéről, (egyelőre én nem kommentálom az olvasottak alapján) de aki még ennél is több információt szeretne birtokába venni, ajánlom, olvassa végig a Bélabá naplóját valamint az adott interjúit és pontos következtetéseket tud levonni. (Az említett könyv 391 oldalas, megtalálható Bp.könyvtáraiban, vagy a kiadó egyetemen.)

–  Gondolom sejtitek ,mi az ML felhívással kapcsolatos véleményem? Ez abszolút nem változott az előbbiektől!

Hasonló a CEU, az aberráns Paks II, diák tüntetések stb. esetekben elhangzottakhoz!!! Mint „56-os hős” ( Bélabá)  azzal dicsekszik, hogy „géppuskával a kezébe farkasszemet nézett azzal az AVH-as tiszttel aki a barátjába – Denner Jánosba – több mint 26 golyót lőtt,de ő nem tudta meghúzni a ravaszt „. ( érdemes vissza pörgetni az említett bizonylatokat – ezek itt fehérre feketén vannak leírva, vagy a sajtó képviselő előtt kimondva.)

A mindennapi események jól bizonyítják, hogy a liberális értelmiségi réteg ( bár csak értelmiségi volna) a jövő generációt a megsemmisülés felé szeretnék irányítani ( többek közt ez is).

Az elmúlt napok konkrét példája :  a ” RABSZOLGA TÖRVÉNYNEK ” nevezett túlóra ” balhé ” !
És miért?  Mert a díszes ballibsi értelmiségiek nem tudnak számolni, még a négy alapműveletet sem tudják használni!

Például : egy évi 400 túlóra lebontva egy hétre, és az 5 munka napra   = 1, 5 óra, azaz egy óra és 30 perc volna! (ha kell segítség szívesen adok)
Lám  ezért  ” RABSZOLGA TÖRVÉNY ”  a törvény, mert enélkül nem tudták volna a szegény gyerekeknek felállított szánkókat, az ország fenyőfáját, a magyar parlamentet stb. szétzúzni, – az ünnepi hangulatot megtörni!

Itt mutatták be ismét a „civilizált” értelmiségi  szintjüket, karöltve a baloldali vezetőkkel valamint a baloldali törvényhozó testülettel!
Röviden ez a XXI. század elejének az értelmiségi liberális rétege = és hasonló a XX. század őseikhez!

Tisztelt liberális értelmiségiek szeretném ismét ajánlani, hogy figyelmesen olvassátok el mit és mire figyelmeztet Lipták  Béla professzor úr (mint  liberális beállítottságú) a liberális, a demokratikus elvekről szóló tanulmányában. (Megtalálható az ML hálón)

Hogy segítsek nektek (röviden a lényeg)  azt írja : ” a szélsőséges liberalizmus veszélyes a társadalomra ” !
Ti ezt a veszélyt jelentitek! (Remélem, Bélabának is még ideje lesz elkerülni az ” öngólt „!)

Ezek után nem csoda, hogy az utóbbi  napokban  az utcákon nem a  tüntetők vannak hanem a csőcselék! (egybe folyt a baloldal az utcai csöcslékkel, mert nekik már csak ennyi maradt!)

Tisztelettel: Á. Gy.
_____________________________________________________

A keresztények tűréshatára sem végtelen és akkor mit csinál majd ez a pár ezres csőcselék?
J.Gy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!