Olvasóink írták

Legyen a CÖF egy „nyugodt erő”! Bölcs, mértéktartó, de tántoríthatatlan. Tömegekkel most nem sokra mennénk. Csak veszélyes események forrása lenne egy kevésbé sikeres Békemenet.
Most alapjaiban új és másfajta helyzet van, mint a korábbi dicsőséges demonstrációnk előtt.NE LEGYEN MOST BÉKEMENET!

Tisztelettel: dr.N.L.
_______________________________________

Tisztelt Címzettek !

***Ha a NATO nem képes megvédeni az EU külső határait , akkor minek fizetik a fenntartását az EU ADÓFIZETŐK **-ezt ma mondta 10.12-én a délelőtti M1. TV élő adásában Földi László biztonsági szakértő !!
Valamint igy folytatta: HÁBORÚ van Irakban, Afganisztánban és Szíriában is!! HÁBORÚ FOLYIK EURÓPA ELLEN IS HIBRID MÓDÓN ÉS EZÉRT VOLT A ROBBANTÁS ISZTAMBULBAN A TÖRÖKÖK ELLEN HOGY NEHOGY GÁTOLJÁK A MIGRÁNSOK ÚTJÁT!EZEK A MERÉNYLETEK VÁRNAK RÁNK IS A MÁR ITTLÉVŐ TÖBB SZÁZEZER ISZLAMISTÁTÓL-mondta Földi László!
AZONNALI HÁTÁRZÁRAT KÖVETELÜNK A horvát zöldhatáron!! AZONNAL!NE VÁRJANAK SENKIRE!!!!
K.F.
_______________________________________

A CÖF-CÖKA tisztelt vezetőségének!

Elismeréssel adózva az önkéntes munka megszervezéséért, kérem, hogy dokumentálják a károkozást: készüljön rövid leírás, fotók! Ha azt már nem is sikerül elérni, hogy a migránsok ne hagyjanak maguk mögött szemétözönt (pláne azt, hogy összeszedjék – hisz’ elcsigázottságukban szemetelnek …), legalább az ne merüljön feledésbe, hogy mit tettek.

Üdvözlettel:
H.P-né
________________________________________

Kedves Civil Összefogás Fórum! Az áthaladó migránsok nem érdemlik meg a takarókat, akkor adnák csak nekik, ha itt alszanak, akkor nem ha áthaladnak, mivel a sok szenny és mocsok marad utánuk. Nem tisztelik az országunkat, akkor miért nyaljuk ki a seggüket? Eldobálják a dolgokat, amiket kapnak. Persze a ganajdombot utánuk el kell takarítani. Nagyon együtt érzek a lakosokkal akiknél a károkat csinálták a hazánkra törő emberek, sajnos Édesanyám műtétre szorul, így nem tudunk egyenlőre a segítésben részt venni.
Persze az emberek fejében is sok a szemét, sokan most kezdenek eszmélni, mi is történik, hány embert tartsanak el még a gyerekeink, a dolgozó emberek?
Kívánok további sok sikert, tisztelettel: M.I.-né
________________________________________

A KIÁLITÁST SZEMÉLYESEN MEGNÉZTEM,ÉS MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK MINDENBEN A CÖF CÉLJÁVAL ,BIZOM EGYRE TÖBBEN MEG NYILNAK AGYILAG ÉS LELKILEG ,S RÁJÖNNEK A BAL LIBERÁLIS ,JOBBIKOS AKNAMUNKÁK M ILY HAMISAK ÉS ALJASAK.IGAZ HA VAN VALAKINEK (1943-AS NEMZETVÉDELEM ORSZÁGVÉDELEM CIMÜ KÖNYVE MÁR OTT KIDERÜL EZEN ALJAS RÉTEG AKNAMUNKÁJA….) AZ EURÓPAI UNIÓNAK ÍRT LEVÉL MINDEN BETÜJÉVEL EGYET TUDOK ÉRTENI,SZERETNÉM ,HA OTT AZ UNIÓ PARLAMENTI SZÉKEIBEN ÜLŐK, ÉS A 28 TAGORSZÁG MINISZTEREI IS OSZTOZNÁNAK A LEVÉL TARTALMÁVAL….KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KOMOLY MUNKÁJÁT EZEN TÉREN IS…ÁLDJA MEG AZ ISTEN MINDNYÁJUKAT ÉS ADJON ERŐT ,KITARTÁST MUNKÁJUKHOZ.. ÜDVÖZLETTEL : L.A.
_______________________________________

Tisztelt CÖF, Kedves Csizmadia László Úr!

Nagyszerűnek tartom, hogy a CÖF, ha nagyon óvatosan is, de kimerészkedik a „nemzetközi vizekre”.

Elolvastam a levelet, melyet az Uniós miniszterelnököknek küldtek.

Ha nem bántódnak meg, ez a levél annyi mint a falra hányt borsó, minden bizonnyal a kukában landol, s egyáltalán nem éri el a célját.

Mint már több levelemben is írtam, csak azt tudnám tanácsolni, hogy az Uniós országok civil szervezeteivel, akár a UKIP, akár a Pegida is lett légyen az, de mindenképpen a kormányokkal egyet nem értő szervezetekkel kellene kapcsolatot felvenniük,

Ezeknek a szervezeteknek kéne összehangolt akcióra hívó levelet küldeni, s nem a balliberális és végtelenül ostoba, Európát öngyilkosságba kergető miniszterelnököknek.

Illúzió, hogy ezek szociál-liberális és, szájtépő liberálfasiszta kormányok majd népszavazást írnak ki.
Tesznek ők nagy ívben az Uniós Polgárok fejére!!
Európát csak akkor lehet megmenteni, ha egyáltalán, és még nem túl késő, ha a népeket sikerül összefogásra serkenteni.

Tudom, hogy Önök azt gondolják és hittel hiszik, hogy a kulturált és szolid hangnem hatékony fegyver a bunkóság ellen, de ez nem így van!
Nem finomkodni kéne, már ne haragudjanak meg, hanem követelni, határozottan és udvarias keménységgel, pl. a népszavazásokat, az Uniós Polgárok beleszólási jogának érvényesítését.
Ez a levél sajnos minden jó szándék ellenére sem hatékony, ez az én véleményem, s ez persze nem etalon.
Látjuk, hogy a TTIP ellen összegyűjtött 2 000 000 aláírás sem használt a tárgyalások titkosságának feloldása szempontjából, pedig annak mindenképpen súlya van.

Tisztelettel
F. E. Sz.
______________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!