Olvasói vélemény

T. CIVILÖSSZEFOGÁS VEZETŐSÉGE!

 

ELNÉZÉST KÉREK , HOGY ZAVAROM LEVELEMMEL ÖNÖKET.

2008-BAN RENDKÍVÜL ELKESEREDETT VOLTAM , MIVEL RENDSZERES OLVASÓJA VAGYOK A DEMOKRATÁNAK, OLVASTAM EGY  NAGYON ÉRDEKES CIKKET, HOGY  A GYURCSÁNY  KORSZAKTÓL  MIKÉNT TUDUNK MEGSZABADULNI.

3 VARIÁCIÓT VÁZOLT FEL  A  SZERZŐ.

AZ EGYIK VOLT  A CIVILEK ÖSSZEFOGÁSA.  EZ A   GONDOLAT   MEGVALÓSULT  A BAJNAI TÜNTETÉSSEL.  A MI CSALÁDUNK MINDEN BÉKEMENETEN   RÉSZT VETT!

ÚGY ÉRZEM ,HOGY ÚJRA SZÜKSÉG VAN  MAGYARORSZÁG MEGVÉDÉSÉRE, DE KÜLFÖLDÖN. FELHÁBORÍTÓ,HOGY   BRÜSSZELBEN NEM  TETSZIK A VÁLASZTÁSI EREDMÉNY. ANGOLUL   FEL KELLENE SOROLNI AZT A SOK JÓT ,AMIT  A KORMÁNY TETT,  INTERNETEN ÁLÁÍRNÁNK.

BALLIBERÁLISOK   DEMOKRÁCIÁRÓL PAPOLNAK, DE TÖNKRE AKARJÁK TENNI ORSZÁGUNKAT, MERT NEM  AKARUNK ÚGY ÉLNI, AHOGY ŐK AKARNAK..

A PROBLÉMÁT BONYOLÍTJA, HOGY VANNAK OLYAN KÉPVISELŐK, AKIK A MAGYAR NÉP ELLEN DOLGOZNAK. A KORMÁNYT 2/3 DAL MEGVÁLASZTOTTÁK, VESZTETTEK, MIÉRT AKARJÁK MEGVÁLTOZTATNI A NÉP AKARATÁT.  A RÁKOSI KOR DIKTATÚRA VOLT. AZ ESTERHÁZY HERCEG NEM MERT  A  MAGYAR HATÁR MELLETT ALUDNI, MERT FÉLT, HOGY ELRABOLJÁK.

EZEK NAPONTA RÖPKÖDNEK, ÖSSZE-VISSZA  BESZÉLNEK BRÜSSZELBEN, E Z T  N E V E Z I K HAZA ÁRULÁSNAK.    ÉPPEN ITT AZ IDEJE A CIVILEKNEK FELTENNI NEKIK A KÉRDÉST, HOGY MIÉRT NEM VISELKEDNEK DEMOKRATAKÉNT.

2022.04.07.

TISZTELETTEL  DR. H.Á.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!