Köszönet – csak együtt sikerülhetett!

Tisztelt Barátaink!
Kedves Szellemi Honvédők! Támogatóink!

Április 3-án a nagy arányú FIDESZ-KDNP győzelem nem volt véletlen. Az eredményen 12 éven át közösen dolgoztunk, Magyarország miniszterelnökével és kormányával, megteremtve a zökkenőmentes folytatás lehetőségét.

A 2022-es választás valóban felsorakoztatta ellenünk külföldi és belföldi ellenségeinket. Gondolom, tudják, hogy nem egy konstruktív demokráciában mindig jelen lévő ellenzékről, hanem a hazát kiárusító, a politikai kultúra alapjait sem ismerő, hataloméhes megélhetési politikusokról beszélek.

A nemzeti együttműködési rendszer egyre jobban működik, eredményeinket a józan politikusok a világban elismerik, és ennél is jobban figyel ránk Nyugat-Európa lakossága, amely példamutatónak tartja gazdasági és társadalmi közös munkánkat.

Mindenekelőtt külön köszönetet szeretnék mondani a hívószavunkra 2021. október 23-án és 2022. március 15-én Békemeneten résztvevőknek, amelyen sugalltuk már, hogy nincs megállás, előre kell mennünk és győzni fogunk.

Magyarország miniszterelnöke a negyedik kétharmados győzelemre vezette a választópolgárokat, ezzel megerősítettük elhivatottságunkat a keresztény civilizáció mellett, és hűségünket, követve az „Isten, haza, család” jelszavunkat. Választópolgáraink kétharmada hozzáfogott az új Európa történelmének megírásához.

Örömünk határtalan, és pár nap után szembe kell néznünk az új kihívásokkal. Elemeznünk kell, hogy hogyan válhatunk „következmény nélküli országból” következményessé.

Országunk szent házába még mindig bejutást nyertek olyan személyek, akik hazájuk érdekeit saját érvényesülésük kapcsán tudják csak mérni.

Végre fel kell ocsúdnunk. Háromszori magyar igazság után a negyedik ráadás alkalmat szolgáltat arra, hogy a demokráciát és a jogállamot tisztelő többség mindazok fölött végre pálcát törjön, akiket az igazságszolgáltatás bűnösnek talál. Politikai, gazdasági és társadalmi életünkből módszeresen kell kiszűrnünk a korrupcióra hajlókat, és ha kell, törvénnyel megakadályozni a hazugságokkal szent hazánkat befeketítő, politikai felhatalmazással bíró, de csak egyéni egójukat szolgálókat. Kétharmados felhatalmazás, és adott esetben a népszavazás és a nemzeti konzultációk kellő indokok alapján mindenre felhatalmazást adnak.

Tisztelt Bajtársaink!

Az egyre növekvő számú szellemi honvédők mindig belső és külső békére törekvő szereplőivel folytassuk tovább családjaink, gyermekeink és unokáink jövőjét megalapozó közös munkánkat.

Semmit rólunk, nélkülünk!

Csizmadia László

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!