Olvasói levelek

Tisztelt Szervezők!

Egyre felháborítóbb a sok, félrevezetett vagy megvezetett ember tüntetése az oktatási törvény módosítása miatt. Kellene ismét szervezni egy békemenetet annak érdekében, hogy megmutassuk, mi, a józanul gondolkodók sokkal többen vagyunk és már tűrhetetlennek tartjuk azt, amit bal-lib  EU-delegáltak és támogatóik végeznek az ország ellen!  Arra viszont nagyon kell figyelni, hogy a békemenet egyértelműen mutassa meg, hogy az nem a jelenlegi kormány ellen történik, mert a külföldi balos sajtó kormány elleni tüntetésként mutatná be a menetet. A transzparenseken utalni kell arra, hogy elég volt a külföldi rosszindulatú beavatkozásokból, szeretnénk élni a normális emberi életünket.

Tisztelettel: F.J. és F. J.-né, valamint ezzel egyetértő barátaink

________________________________________________________

A külföldi pénzzel működő egyetemeken az parancsol, aki a pénzt adja. Adott esetekben még szemben is kerülhetnek a mindenkori kormányainkkal! A józan, paraszti és a függetlenséget szerető Magyar ész azt kívánja, hogy a kormány kérése és jóváhagyása nélkül   ne alakulhassanak meg a szóban forgó egyetemek. Így is annyi fakultás van, melyet a gyenge képességű, de nagyravágyó honfitársaink, csupán azért végeznek el…(mivel a papának van pénze) 8-10 év alatt, hogy ne kelljen dolgozniuk. Amikor én voltam fiatalabb, szakmunkásokból iskoláztak be művezetőket az építkezéseken, mert azok az emberek ismerték — ismertük a szakma minden csínját. Hiszem és vallom, mivel velem is megtörtént, esti képzéseken (szakmai) vettünk részt és művezetői, mestervizsgát, illetve minden új anyagnak az elsajátításán részt vettem–vettünk. Minket a szakmában a mérnökök sem tudtak megvezetni.., mivel az építkezés addig el sem kezdődhetett, amíg a képzett, gyakorlati szakemberek nem véleményeztük. Azért tettem e kitérőt, hogy rávilágítsak a szakmunkás képzés halaszthatatlan megerősítésére. például; jól képzett kőművesek    már csak ötven év felett vannak. Be kellene őket vonni, ( mindegy, ha még érettségijük sincs) a fiatal tanulók gyakorlati oktatására. Mivel olyan gyenge képzést követően, mint amit többségében kapnak, nem tudnak teljesíteni: sem minőségben, sem mennyiségben.

Kérem a tisztelt CÖF-öt, hogy álljanak ki a szakképzés mellett is

Tisztelettel

V.J.
(a Szakma Kiváló Iparosa. Ezüst és Aranykoszorús kőművesmester)

________________________________________________________

kérem jelezzék mikor lesz nagytakarítás…. elegem van! elegünk van!
F.J.
________________________________________________________

A Békemenettel kapcsolatos, Facebookon megjelent álhírek szerzőinek a célja, hogy összezavarják a fideszeseket.

Viszont a mostani támadás olyan mérvű, hogy nem ártana egy újabb Békemenettel alapos választ adni, de csak akkor ha várhatóan összejönne 400 ezer ember, mint a múlt alkalommal!

Sz.
__________________________________________________________

Tisztelt CÖF!

 

Nálunk, Fejér megyében megjelentek óriás plakátok a Jobbik kiadásában, amelyeken Orbán Viktor és Mészåros Lôrinc arcképe mellett az szerepel, hogy ti dolgoztok, ôk lopnak.

Legalul pedig különféle demagóg köpések.

Pl. ezért nincs pénz az oktatàsra, ezért alacsonyak a nyugdíjak stb.

önök szerint kinek és hol kellene ez ellen tenni?

üdvözlettel: V.Zs.
_________________________________________________________

Kedves Civil Összefogás Fórum !

Ismerőseim és saját nevemben is kérem önöket,hogy kezdjék meg a következő békemenet szervezését. Ezekkel a felheccelt  tüntetőkkel (jobb szó lenne a csűrhe) szemben erőt kell felmutatni,addig amég nem lesz késő. Csak abból értenek,és nem fognak leállni,vérszagot éreznek.

Kérem önöket ne késlekedjenek !

Üdvözlettel : B. T.
Paks

____________________________________________________________

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!