Nem tetszenek a dolgok – Végh Károlyné

T. Cím!

Nem tetszenek  a dolgok. Az ellenzék  rémítgetései  3 -as  Metró,  földalap elosztása  miatti  munkanélküliség, a szobor, a költségvetés  módosítása stb.

Minden, amit  a kormány  mond, csinál, intéz abban a pillanatban megszületik az ellenvélemény: okítás az okos  ellenzék csodálatos  politikusaitól, a médiájától,

mindenkitől aki  most  nem szerepel  a kétharmadban. De sajnos a mi  médiánk  is  szórakozik, nyilván a reklámadó  miatt!!  Hát  mit akarnak az emberek?

Orbán  nélkül nincs fidesz, kétharmad  de még  egy harmad sem.Tehát  ha  a Fidesz  vezetésben  vetélkedés  van, az csak  a bukáshoz  fog vezetni.

Itt  állanak  a kapuban ugrásra készen, mégha  nem is egy csapatban, de ha  osztozni kell  összeállnak, a vadállat sebesülése  után  is  tud harapni.

Sokan kifogásolják  Lázár  modorát, a mi  médiánk  különleges  írásbeli, riporteri  hozzáállását.

Miért nem lehet az ellenünk  hozott hamis dolgokra azonnal, értelmesen  válaszolni, ismételgetni. Egyben az  EU  felé azonnal továbbítani:

a mai ellenzéki  támadás következő:…..? pedig  a helyzet ez:……

Itt van pl a „szobor”  Erre  a , magyar  nép toleranciája fantasztikus: a második világháború után az ország szovjet megszállásra került. Ezt  a mai ellenzék még mindig felszabadulásnak  értelmezi. A német megszállás  kifogásolt  szobra mellett még mindig ott áll a vöröscsillagos  felszabadítást dicsérő  szobor.

Na ehhez  mit szólnak majd  nyugaton. Miután csk az ellenzék tájékoztatja  őket, azt  hiszik, amit  hallanak, de nem tőlünk.

 

Önökben nagyon bízom, reménykedem.

Tisztelettel:

Végh  Károlyné

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!