Minden OK Monsieur Jean-Claude Juncker?

Ajánlom figyelmükbe a lenti levelet, mert úgy tűnik, ha kevesen is, de vannak., akikben van elég elszántság, hogy a sok vizet nem zavaró, s ne haragudjanak meg, de belterjes blogozáson kívül is tegyenek valamit, és képesek, ha csak egy bátor levél erejéig is, de rászólni az Unió bürokratáira, s annak fejére Jean-Claude Juncker-re.

F. E. Sz.

Minden OK Monsieur Jean-Claude Juncker? – Küldjön Ön is egy emailt az Európai Bizottság elnökének!

Sáskajárás
Sáskajárás

Az alábbi levet egy kedves Olvasónk  küldte Jean-Claude Junckernek, aki köztudott, hogy az Európai Bizottság elnökeként “mélyen érintett”, no és persze együttérző a hazánkat sáskaként ellepő migránsokkal.

A sáska veszedelmes rovar, amerre jár mindent letarol, aki még ilyet nem élt át, el sem tudja képzelni, mekkora kárt okoz. Junckernek sejtelme sincs erről, azt hiszi érinthetetlen és örökké az is marad. Egy biztos, a mindenkit, így Orbánt is lekezelő semmirekellő megérdemel néhány emailt a postafiókjába. Az sem baj, ha magyarul. Erre biztat olvasónk is. Küldjék el emailben ennek a szerencsétlen tuskónak véleményüket. Az se baj, ha ugyanezt a levelet másolják be a küldendő emailbe:

jeanclaude.juncker@ec.europa.eu

Jól érzi magát Monsieur Jean-Claude Juncker?

Jó az egészsége, finomak az italok és ételek, biztonságos a környezet, hol lakhat, nem zavarja semmi nyugalmas mindennapjait, ugye?!

Mert amíg ott Brüsszelben Önök, a jó ízlésem tiltja, hogy nevén nevezem, mivel játszadoznak, addig itt EURÓPÁBAN – nem az Unióban, mert az gyakorlatilag már szinte nem is létezik -, szóval itt Európában egyáltalán nem érezzük magunkat biztonságban.

Sőt, egyre csak romlik a közéleti közérzetünk, s nemcsak a korlátlanul beözönlő, kultúránktól és identitásunktól, hagyományainktól szélsőségesen különböző, beazonosíthatatlan, politikailag korrektül „migráns” áradat miatt.

Itt van a hatalmas munkanélküliség, ami a fiatalok körében tapasztalható, az Oroszország ellen erőltetett szankciók következtében megroppant gazdaságok válsága, és hosszan lehetne sorolni, mi minden az még, amelyek miatt egyre többen vagyunk uniós polgárok, kiknek szeméről lehull a hályog.

Vajon Monsieur Jean-Claude Juncker, mit tenne, ha hazamenne, minden bizonnyal többszörösen is biztosított otthonába, s azt találná, hogy idegen behatolók tanyáznak lakásában, nem beszélik a nyelvét, s más a felfogásuk a lakáshasználatról, a higiéniáról, stb.. . Vajon akkor is a jól begyakorolt, politikailag korrekt, nevetséges szlogenjeit hangoztatná, vagy magánlaksértést sikítana, s hívná a biztonságiakat?

Önök ott Brüsszelben végtelenül ostobák, de várjunk csak, nem is ostobák, hanem tudatosan teszik mindezt!

Tudatosan rombolják le Európát, ezt az ősi és nagy múltú, sokszínű és mégis egyöntetű kultúrát hordozó nemzetekkel belakott kontinenst.

Tudatosan szolgáltatják ki az USA-nak.

Cukormázas,”demokratikus” és emberjogi szólamok álarca,  a politikai korrektség – a hamisság és álságosság álarca mögé rejtőzve, megtévesztve  a jóérzésű embereket, sunyi módon folytat népirtást – abortusz erős támogatása., most ez a kezelhetetlen illegális bevándorlás . .

Pusztítja a megtartó nemzeti hagyományokat – karácsonyfa és Betlehem állításának megtiltása, az őshonos kisebbségek magárahagyatottsága, tájidegen multikulti ráerőltetése a lakosságra. . .

Ahol csak lehet, ott minden eszközzel rombolja a természet adta férfi és női önazonosságot – a nemek minden lehetséges módon való összemosása, a deviáns identitás család elé való helyezése . .

Önök titokban folytatják az USA-val az TTIP tárgyalást, s hiába gyűlt össze több mint, 2 millió aláírás az uniós polgároktól, még mindig szinte a teljes nyilvánosság kizárásával folyik ez a tárgyalás, melynek igazi célja Európa totális leigázása.

Önök elárulták Európát, egy kapzsi és hataloméhes, nemzeti identitás és tradíciók nélküli nagyhatalom, az USA kezére játszották.

Egy olyan pökhendi, s csak a profitot istenítő nagyhatalom kezére, mely kiirtotta az őslakosokat, s még alig hatvanöt-hetven éve faji megkülönböztetést alkalmazott, ahol ma is büntetlenül lövik le a fehér rendőrök a feketéket.

Annak a hatalomnak az elvtelen vazallusai Önök, mely felforgatta a világot.

Ukrajnával kezdte – EU bürokratáinak hathatós segítségével, így sikerrel is járt, majd folytatta a stabil arab államok szétzüllesztésével.

Káoszt és szenvedést hozott a világra, és most ránk, európaiakra szabadította ezt a pusztító illegális áradatot.

Megalkotta az ISIS nevű szörnyet, s a lengyel politikai elitben is fellelhető talpnyalóival előkészíti a Harmadik Világháborút az odatelepíteni szánt korszerű harci eszközeivel.

Egy ilyen szörnyeteget támogatva Önök is szörnyekké váltak, s már nem sok kell ahhoz, hogy Európa népei hitelesebb politikusokat válasszanak. Nem véletlen, hogy mind népszerűbbek az EU SZKEPTIKUSOK.

Szóval, jól érzi magát Monsieur Jean-Claude Juncker?

Minden tisztelet nélkül:

Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!