Migráns-kérdés

Brüsszelnek végre be kellene látni, hogy elhibázott migráns-politikát folytat. Az európai emberek életét veszélyezteti, hogy hozzájárul  illegálisan érkező, ellenőrizhetetlen tömegek beengedéséhez.

Kulturális, gazdasági, társadalmi, egészségügyi, biztonságpolitikai veszély!!!!!!!

Az az életvitel, melyet az európai emberek képviselnek, összeegyeztethetetlen az arab világ és az afrikai népek kultúrájával.

Amennyiben a régi gyarmatosító európai országok kevert társadalmat akarnak és szociális hálójukat feláldozva új „rabszolgákat” kívánnak befogadni, hát tegyék, bár korlátokról eddig nem esett szó, gondolom száz milliókat nem kívánnak ők sem befogadni.

DE! ránk ne kényszerítsék az idegen betolakodókat, ezek nem kérnek, hanem követelnek, papírok nélkül, támadnak, ellenünk szervezkednek, közben felélik a mi általunk kemény munkával megtermelt javakat és békét!!!!

Nyugodtan utaztassák be őket repülővel, hajókkal saját hazájukba! Ne várják el, hogy,- mint a tatártól, töröktől,- mi védjük meg, saját pénzünkön egész Európát. Mi magyarok, lengyelek igyuk meg a brüsszeli nagyságák kutyulásának levét??????

Aki hívta őket, fogadja be! Jó lenne azonban továbbiakban nem bátorítani a már túlzott mennyiségű idegent.

A beilleszkedésükről pedig jó lenne igaz képet festeni!!!!

Köszönjük, hogy a CÖF védi értékeinket, védi a magyar, lengyel érdekeket, kiáll a hagyományos Európa mellett!

Üdvözlettel: H.P.-né

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!