Migráció

Tisztelt CÖKA Vezetősége!

A szlovák kormány megállapodott, hogy 500 bevándorlót befogadnak, elhelyeznek Bősön.
Teljesen nyilvánvaló a szándék: mint Romániában Causescu idején, a magyarlakta területekre minél több nem magyart letelepíteni, hogy a magyarság minél inkább kisebbségbe kerüljön. Bősre betelepített 500 fő éppen elegendő ahhoz, hogy majd a magyarok jogai, életfeltételei korlátozva legyenek.
Miért nem a szlovákok lakta területeken oldják meg??
Ez is a multikulturalizmus példája. Összekeverni a nemzetiségeket, leginkább távolról jöttekkel. Eleve kódolva van a konfliktus.
Az osztrákok megint túljártak mások eszén, illetve a szlovákoknak szinte kapóra jön a magyarság megalázása, idegenek betelepítésével.
Aljas politikai döntés!

Tisztelettel
M.F.Gy.

________________________________________________

Egy kint élő cimborámtól kaptam 18-án:
Érdemes lenne minél több magyar honfitársunkkal megosztani:
Most először (2015.07.18-án a 18:45-ös német RTL hírekben (RTL aktuell)), majd a hírt megismételte a legfontosabb állami TV, a ZDF a 19:00 órás Napi Hírekben (ZDF heute), ami itt Németországban mértékadó forrás, közölték a német hivatalos tervezetet a menekültkérdés (Flüchtlingsfrage) kezeléséről, tehát nem a MEGOLDÁSÁRÓL.
Ezzel kibújt a szög a zsákból.
A bejelentés szerint a menekültek közül a „hochgebildet, hochbegabt” (kiemelet képzettségű, kiemelten tehetséges) személyek, akik menedékjogért folyamodtak, gyorsított eljárás keretében kapnak nagyon gyorsan tartózkodási negedélyt, és a német szóhasználatban átvették az angol „blue card” kifejezést. TEHÁT aki mérnök, orvos, műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkezik az maradhat itt, megkapja a „blue card”-ot.
MIt is jelent ez pontosan Magyarországra nézve ? Azt, hogy a német állam, tehát Mutti (Mutti Merkel) kimazsolázza azt, akik tényleg gyorsan beilleszkednek az itteni nemzetközi MUNKA-világba, ők maradhatnak, mert olcsón beállnak majd dolgzoni, és megtermelik a német állam időseinek a nyugdíjat.
És mi is lesz a resztlivel, ami nem kellett a német gazdaságnak, mert sem kultúrálisan, sem végzettségben nem várható, hogy termelő ember lesz belőle ???? Na, azt fogjuk mi kapni a visszaosztás keretében. Szóval a diplomás, aki 30.000 eurót fog termelni max. 8000 költségből, az lesz a „német” állampolgár.
Aki meg soha, sehol nem fog, nem tud (kultúrális és iskolázottsági okok miatt) majd beilleszkedni, na az mehet a magyaroknak. Kínlódjanak vele a vesztes EU országok! Ez tehát a német (és biztosan a franciák is kiveszik a franciául, angolul beszélő fiatal profikat) ötlet, ezt nevezik a német-szolidaritásnak: ha a német állam gondban van, akkor „közösek a gondjaink, legyen szolidarítás”, ahogy Gauck államelnök, és Merkel mondja. Ha viszont mi (vagy mondjuk a görögök) kerülnek bajba, hát akkor. „gyerekek, rápacsáltatok, adjátok vissza a lóvénkat.”
A leghatározottabban tiltakozni kell a „visszaosztás ellen”, és ezt a zseniális német ötletet tudatosítani kell más országokkal is. EZ A HIVATALOS NÉMET POLITIKA bejelentése volt, azt tudni kell, hogy a ZDF heute, az nem Blikk vagy a Bors.
Üdv, Sz.T-né

_______________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!