Mesterházy-féle orvlövészet

2014.03.25.  Sajtótájékoztató

Bejelentjük, hogy Mesterházy Attila, veszprémi lakos, pert indított a Szellemi Honvédelem Mozgalom és a Békemenet fő szervezője, a CÖF-CÖKA ellen.

A bíróságtól a periratban ideiglenes intézkedésként kérte a több ezer ember erkölcsi és anyagi támogatásával megjelentetett ismeretterjesztő plakátjaink azonnali eltávolítását.

Mesterházy úr, ugyanúgy, mint március 15-én, amikor elkésett az általa is szervezett nagygyűlésről, ismét késve kapott észbe.

 A helyzetet rosszul ítélte meg
  A bíróság nem tartotta szükségesnek a kérelmező különös méltánylást érdemlő jogvédelmét.
       A plakátok helyfoglalási ideje pedig lejárt.

 Felperes ezen kívül emberi méltóságának megsértését sérelmezi.

Amennyiben Mesterházy Attila, veszprémi lakos, azonos azzal a Mesterházy Attilával, aki fontos szerepet vállalt a Gyurcsány-Bajnai kormányban, valamint személye azonos a miniszterelnökségre ágaskodó többnevű pártban az MSZP elnökével, akkor megítélésünk szerint Mesterházy úr közszereplő.

Egy közszereplő gyáván nem bújhat csigaházába. Viselnie kell a plakáton szereplő társaival együtt a CÖF támogatóinak sommás kritikáját, miszerint hiteltelen politikusként, idézve a plakáton szereplő szöveget, „nem érdemelnek több esélyt”!

Mesterházy Attila folyamatosan bujkál az emberek elől, most is lesből, hátulról támadta mega választópolgárok megbízásából munkálkodó CÖF-CÖKA-t.

Ezzel is bizonyítja, hogy nem alkalmas az ország minden polgárának érdekét képviselni, mert bírálatot nem tűrő megosztó személyiség.

Az az ember, aki mellett Simon Gábor pártelnök helyettesként hosszú évekig működtetett, vagy hanyagul végezte vezetői munkáját, vagy esetlegesen tudhatott párttársa 240 milliós nagy összegű bankbetétjéről, és a Bissau-guineai útlevelekről.

Mesterházy nem tanult elődjei hibájából. Igyekszik elhallgatni a tényeket, félrevezeti a választópolgárokat, hiszen volt főnökétől, Gyurcsánytól idézhetjük, hogy az MSZP-be olyan pénzek érkeztek, amelyeknek származását jó, ha nem tudjuk.

Az már csak hab a tortán, hogy az MSZP az itt felmutatott szórólapon sározza a Békemenet szervezőit, akik viszont ízig-vérig civil emberek. 

Mesterházy úr MSZP hatalom gyakorlása alapján úgy gondolja, hogy nekik mindent szabad, ami a civileknek tilos.

Felkérjük a magát újabban kormányváltónak nevező pártszövetség vezetőjét, hogy március 29-én számolja meg a Békemenetben résztvevőket, szálljon magába, mert sok százezer olyan választópolgár ellen fordult, akik egy szabad országban kimerik mondani, hogy a levitézlett politikusok valóban „nem érdemelnek több esélyt”!

Most hallgassák meg jogi tanácsadónk, ifj. Lomnici Zoltán értékelését a perindítással kapcsolatban.

 ___________________________________________________________________________

 Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Evezzünk békésebb vizekre és engedjék meg, hogy az alkalommal élve elmondjam és átadjam Önöknek a Békemenet útvonalát, a rendezvény kezdő és végső időpontját, valamint a Kárpát-medence minden tájáról érkező autóbuszok parkolási rendjét és útvonalát a fővárosban.

Kósza hírek rendezvényünk megzavarásáról szólnak. Őszintén remélem, mint ahogy nekünk, másoknak sem jut eszébe a békésen felvonulókat inzultálni.

Mi, a Békemenet résztvevői, a gentlemen’s agreement szabályai szerint biztosíthatjuk a vasárnapi ellenzéki nagygyűlésen résztvevőket, hogy az emberi méltóság tiszteletben tartását magunkra nézve kötelezőnek tartjuk.

Ezen túl, kérünk mindenkit, hogy az újonnan megépült Kossuth tér épségére, tisztaságára kulturált módon vigyázzanak.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!