Sutarski Konrad
A haza kiterjesztése
2016. június 28., kedd, 18 óra

A Magyar Napló Könyvesboltban mutatjuk be Sutarski Konrád: A haza kiterjesztése c. könyvét. Az est háziasszonya Mirtse Zsuzsa, költő, szerkesztő. A szerzővel Szakolczay Lajos irodalomtörténész, kritikus beszélget.

Sutarski Konrád (1934, Poznan, Lengyelország) 1965 óta él Budapesten, magyar felesége van. Költőként aktív szereplője a hazai és lengyelországi irodalmi életnek, jelentős szerepet vállal a két nemzet közötti barátság és kulturális kapcsolatok erősítésében. Esszékötetében, melyhez Szyksznian Wanda képzőművész készített szép illusztrációkat, azt járja körül, hogy új hazába költözése óta hogyan alakult és egyesült benne a két haza fogalma. Ez a térben pontosan nem beágyozott, és egész ezer évre kiterjesztett elbeszélés egy ember megsokszorozott életéről, akit a sors szülőhazájából egy másik földre átvitt. Ajánljuk a kötetet mindazoknak, akik életük során bármilyen okból, kényszer hatására vagy saját akaratukból új hazába költöztek.

A kötet ára: 1500.- Ft.

A könyv megrendelhető honlapunkon a Könyváruház menüpont alatt, ahol az ár tartalmazza a postázás költségeit!

Amennyiben személyesen szeretne vásárolni:

Könyvesboltunkban (1085 Budapest, József krt. 70., Nyitva: H-P: 10 – 18 óra, T: 06-70/421-9580) vagy szerkesztőségünkben (1092 Budapest, Ferenc Krt. 14.I./5.) személyesen megvásárolt és átvett termékeink(itt megjelenő) árából 20% kedvezményt biztosítunk.

Scan1146