Levél az EP LIBE-Bizottságának

2018. április 13-án az Európai Parlament LIBE-Bizottságának angol nyelven küldtem az alábbi magyar fordításban olvasható levelet:

„Kedves” LIBE-tag,

A Demokrácia és a Szabadság valóban demokratikus körülmények között lehetővé teszi az egymás mellett létező, különböző vélemények kifejezését. Biztosítja tehát a szerteágazó politikai vélemények egymás melletti létét mások létének veszélyeztetése nélkül. Egyikük sem engedi, tűri el a fenyegetést, a politikai erőfitogtatást csupán azért, mert a véleménykülönbség nem a mi szájunk íze szerint való.

Önök éppen ezt, a szabadságot és toleranciát taposták sárba azzal az összeácsolt, úgy nevezett „jelentéssel”, amelyet az Európa Unió egy tagállamának politikai légköréről készítettek. „Jelentésük” hamis, elfogult és tele van igaztalan állításokkal.

Jövőre, vagyis 2019-ben Önök is választás elé néznek az Európa Parlamentben. S akkor jön el az elszámolás órája, és megkapják azt, amit valóban kiérdemeltek. Az Európa Unió nemzeteinek megvetése kövese Önöket további útjukon a jövőben!

A megszolgált tiszteletlenséggel:

v. H. SZ.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!