Meghívó

A Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány, az Európai Unió és a Magyar Kormány megbízásából Nemzeti Polgári Vitacsoport szervezésére kapott megbízást. Örömünkre szolgálna, ha a Nemzeti Polgári Vitacsoport résztvevői közt Önöket is köszönthetnénk, akiknek lehetőségük lesz az eseményen elmondani  véleményüket és észrevételeiket a lentebb megjelölt témákban.

A konferencia célja, hogy a megközelítőleg 100 fős programon résztvevők (köztük többek közt civil szervezeti képviselők, más szakértők és a témáktól független állampolgárok) ~10 fős csoportokban, majd plenáris üléseken mondják el személyes és adott esetben szakmai véleményüket a feldolgozandó 3 témáról, amelyek a következők:

  • Ifjúság, sport, oktatás, kultúra
  • Gazdaság, foglalkoztatás, társadalmi igazságosság
  • Digitális átalakulás

(Az eseményen mind a három témához kapcsolódóan rövid előadást, majd csoportos beszélgetést szervezünk.)

Az eseményen való részvétel egésznapos elfoglaltságot jelent, kérjük, az érdeklődő kizárólag abban az esetben jelentkezzen, és mind a három téma feldolgozásán jelen tudnak lenni. Természetesen a helyszín teljes mértékben akadálymentesített, így mindenki számára biztosított a kényelmes részvétel.

Az esemény időpontja: 2021. október 8., péntek (9.00 és 18:30 között)

Helyszín: Budapest belvárosa (a pontos címet az eseményen ténylegesen résztvevők kapják csak meg)

A résztvevők számára természetesen ebédet és egésznapos cateringet biztosítunk.

Az eseményre az alábbi linken lehet regisztrálni: https://szv.frequest.com/squest.php?did=wbkewg817wcqySS0hg5

Fontos tudni, hogy a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az előzetesen meghatározott szociodemográfiai kvóták alapján kiválasztott résztvevőket a részletekről e-mailben tájékoztatjuk, ahogy azokat is, akik most nem tudnak részt venni az alkalmon.

Tisztelettel,

Századvég

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!