Álkeresztények előretörése

Álkeresztények előretörése

Márki-Zay Péter váratlan előretörése mint az MMM miniszterelnök jelöltje sok aggodalomra ad okot. Mozgalmában áruló KDNP-ek, mint Lukácsi Katalin, csalódott Fideszesek törnek előre. Bár a Fideszre mondják, hogy nem keresztény, nem nemzeti, valójában ez őket jellemzi. Az ő előre jutásuk a liberális keresztények, azaz álkeresztények feltörekvését jelenti. A liberális keresztény az „más evangéliumot” hirdet, nem törődik a bibliai igazságokkal, helyette saját elferdített evangéliumára apellál, úgy adva elő mintha ők keresztények és jobboldaliak lennének, mint ahogyan Márki-Zay és Lukácsi Katalin is így hirdeti magát, sok jóérzésű embert megtévesztve.

A vasárnap tartott MMM nagygyűlés, és maga az Alkotmány lerombolási kísérlete, amit Márki-Zay célul tűz ki győzelmük esetén, jelzi, hogy itt álkeresztényekkel állunk szemben. Azt az Alkotmányt akarják megszüntetni, ami úgy kezdődik, hogy „Isten áldd meg a magyart!” Azt az Alkotmányt támadják, amelyik a Szent István-i örökséget akarja tovább vinni? Azt amelyik a keresztény kultúra védelmét tűzi ki célul? Azt amelyik rögzíti, hogy a házasság férfi és nő szövetsége? Azt amelyik határozottan leszögezi, hogy az apa férfi, az anya nő? Az már maga skandalum, hogy mindezt le kell szögezni ma, de ebben a gender, LMBTQ és homoszexuális propaganda érájában szükségszerű. Ezért a jobboldali kormány még zsarolni sem hagyja magát, a pénzügyi források megvonásával fenyegetett Brüsszel részéről. Ennyire fontos a kormánynak a keresztény értékek védelme. Ám ezt az ellenzék meg akarja semmisíteni, élén a kereszténynek hazudott Márki-Zay Péterrel. Annyira fontos nekik mindennek a megszüntetése, hogy visszalépése feltételéül szabta Karácsony Gergelynek. Micsoda keresztény ez a hétgyermekes, katolikus ember? Nem keresztény, csupán álkeresztény, aki besorol a liberális hamis áramlatok alá.

A vasárnapi MMM rendezvényen Márki-Zay aktivistái és ő maga is nyilvánvalóvá tették micsoda keresztényekről van szó. Az MMM egyik aktivistája felszólalásában azt mondta, hogy ő ateista, a családjában van meleg házaspár. De Márki -Zay humánus, elfogadó ember, mert erre azt mondta, (álprófétaként), hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk. Ő is a jóemberkedő liberálisok csapatába tartozik, akik a szeretet nevében bűnöket fednek be, akik nem tesznek különbséget jó és rossz igaz és hamis között, relativizálják az igazságot, a családot.

A moderátorok egyike Lukácsi Katalin volt, aki Pride felvonulásokon tűnik fel, minden megnyilvánulása nem a valódi kereszténységről szól, holott hittantanár, kiugrott KDNP-s. Sorban konferálta be a szónokokat, aktivistákat, akik, mint egy show műsorban a fő attrakció, Márki-Zay előtt léptek színpadra. Az aktivisták elmondták, hogy nem kell a szexuális orientációval foglalkozni, az árkokat kell betemetni, nem kell különbséget tenni, hogy ki normális ezen a téren és ki nem. Az senkit nem érdekelt, hogy a kormány teljes mértékben egyenlő jogokat ad minden embernek, nemi identitásától függetlenül, csupán a házasság szentségét védi. A nemzetközi LMBTQ lobbi nyomulására kénytelen reagálni, hiszen itt van már bent az országban és ami Nyugaton trendi hamarosan itt kopogtat az ajtónkon, mint a nemváltó műtétek divatja, a transznemű lobbi óvodai is iskolai propagandája. Már meséskönyvünk is van, mint Nyugaton, ami az azonos neműek párkapcsolatát reklámozza. Most pedig már könyvtárakban lobbiznak, hogy legyen elérhető minden gyerek számára. Ne legyenek kétségeink, hogy hamarosan itt lesz a többi is, amit a hagyományos családok szétverésére kitaláltak.  Ha nyer az ellenzék, közöttük a sikeresen nyomuló Márki-Zay az álkeresztény, még hamarabb határokon belül lesz minden, ami a fényes Nyugaton most dívik az erkölcsök és a családok fellazítása terén.

Az ellenzék startégiája, hogy azt vetíti ellenfelére, ami az ő sajátja. Ezt hívják kivetítésnek. Megkérdőjelezik a Fidesz keresztény és nemzeti mivoltát, hiába bizonyítja tettekben, mint az Alkotmány, a gyermekvédelmi törvény, amiért még a szankciókat is vállalná. Ezek valóban keresztény értéket képviselnek, de akik le akarják ezt rombolni, nyilvánvalóan álkeresztények, akiknek kereszténysége csak névleges mert politikai tőkét szeretnének ebből kovácsolni, úgymond a bal és a jobboldal egyesítését.

Márki -Zay hozzászólásában azt mondta, hogy nem kell szexuális propaganda, migránsozás, nem kell Kelet, Nyugathoz akarunk tartozni, a keresztény kultúrát képviselni (amit éppen le akar rombolni az Alaptörvényben) és európai jogállam legyünk. Az Alaptörvényt homofóbnak nevezte, mint az ellenzék ateista, szocialista, liberális csoportjai. Ennyit az ő kereszténységéről.

Karácsony az alkotmányozás folyamatát bízná rá, győzelmük esetén. Kecskére káposztát.

Miért a Fidesz ellen?   Hangzott el még az MMM rendezvény elején egy aktivista szájából. A válasz így hangzott, azért, mert sorosoznak, holott sokan végeztek Soros ösztöndíjjal közöttük Orbán Viktor. Ez igaz, csakhogy az a Soros nem ugyanaz a Soros. Lassan bontakozott ki a nyitott társadalom eszméje, ami Soros György fő törekvése a világban és amit alapítványai révén rá akar kényszeríteni minden társadalomra. A rendszerváltás után még nem voltunk elég éberek, nem láttuk mit akar. Mára már világos, hogy erkölcsi univerzalizmus (Henri Bergson) létrehozása a fő cél. Zárt társadalom, zárt jogrendszer, erkölcs és vallás ellentétét akarja megvalósítani. Multikulturalizmus, globalizmus, erkölcs és vallás nélkül. A mi jogrendünk azonban az Orbán kormány óta egyre inkább a keresztény erkölcsiségre épül, ezért váltunk fekete báránnyá a világban és Soros ellenségévé.

Márki-Zay Péter azonban szövetségesével Karácsonnyal együtt, ezt a nyugati erkölcs nélküli világot támogatja ráadásul az előbbi a kereszténység nevében.

A nyugati társadalom ma: (ahová tartozni akarnak)

 „Csorbát szenved a törvény, a jog nem érvényesül. Üldözi a gonosz az igazat, a jogot kicsavarják.” (Hab1,49

 P.K.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!