Már itt tartunk!

A 444 internetes portál és más sajtóorgánumok támadják a CÖF-öt, hogy segítőkezet nyújtott a Nógrád megyei vadászok és horgászok kezdeményezéséhez, miszerint sokan csatlakoznának az országban működő vadász, halász és horgász társaságok részéről, hogy advent idején”Agapét” (Szeretetvendégséget) szervezzenek a rászorulóknak.

Az ellenzéki sajtó megbocsáthatatlan bűnnek tekinti, hogy az FM igazgatóknak tájékoztató jelleggel megküldtük levelünket (hozzájuk tartoznak a vadásztársaságok), amelyre néhány igazgató azzal reagált, hogy tovább küldte a levelet az érintett társaságoknak.

Biztosak vagyunk jó szándékukban és köszönjük jóhiszemű segítségüket.

A CÖF visszautasítja a feltételezést, hogy bármely kormányzati szerv részt vesz a rendezvény támogatásában. A civil társaságok, saját, önkéntes munkájukkal és pénzükből, szeretettel, a társadalmi szolidaritástól vezetve láttak neki a szervezésnek.

A CÖF a helyszínen várja mindazokat, így a Békemenet résztvevőit is, akik a rendezvény sikeréhez ajándékokkal, ételek kiszolgálásával, pártállás nélkül, a szeretet jogán kívánnak csatlakozni.

Előzetes egyeztetés: [email protected]

Ha a kezdeményezés felvállalása sérti a társadalom erkölcsi érzését, akkor is vállaljuk cselekedetünket.
Reméljük, a pártos politika gonosz szelleme nem akadályozza meg a rászoruló embereknek nyújtandó gesztusunkat.

A kérdés az, hogy akkor most ki szégyellje magát?!

Íme, a kifogásolt levél:

Tájékoztató levél FM Igazgatók

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!