Lopakodó népirtás Európa népei ellen

Szóval, mint írtam röviden ez már volt júliusban a CÖF – is leközölte mint nekik beküldött olvasói küldeményt, amit azért a CÖF által leközöltségért meglepetten értékeltem! Még az is lehet – bár nem emlékszem a leírt nevű szervezet a PEN Klub – Merkel és Vanpruy ilyen kitüntetéssel való és általuk elfogadott mibenlétről – hogy igazságtartalma is(!) van, mint a demagógiáknak úgy általában! Viszont tartalmi mibenléte Kadhafi jövendölésében nevesített, az iszlám hívők általi népszaporulat a kvázi régi bevándorlók általi megvalósításában volt észlelhető valóság ! Csak hogy
az a halhatatlannak hitt Moamer Kadhafi meghalt! Megölték! A jobboldal nagy tévedéses megállapításában Amerika, holott a líbiai eseményeket Lavrov Biztonsági Tanács-i vétója után, bizony Franciaország vezetésével gerjesztettek, az Ő bombázóik segítettek a káosz ottani kialakulásában és egyben a manapság ránk zúduló invázió egyik felének kialakulásában oroszlánrészt gerjesztve! Aztán a bizonytalan helyre később az Iszlám Állam is kiterjeszkedett! Ugyan ez a forgatókönyv játszódott le az orosz határokhoz lényegesen közelebb fekvő és még jobban az orosz fegyvereknek és egyéb kereskedelmi elkötelezettségi övezetben. Lavrov vétója az ENSZ-ben! Persze lehet, hogy Amerika csúnyán viselkedett volna, de nem valószínű, hogy a mai végeláthatatlan háborús helyzet állt volna elő! Nem is értem, hogy a mai jobb és konzervatív – bár az igazán mélyen konzervatívok nem – erők mitől lettek ennyire oroszbarátok! Kitört az amnézia nálunk! Maga az IÁ is ilyen elözönléses, már bentlévők közreműködéssel, mint Kalifátus jött létre!
Szóval Kadhafi előtti állapotokra a leírás ráhúzható (ha meg nem, nem baj mert rákenjük – mint ahogy a sajtó szokta volt működtetni magát és az érdekeket, pont úgy ahogy Ulfkotte önkritikusan megírta a németeknél) ám ma már az IÁ forgatókönyvében leírt és általuk többször be is jelentett történések dominálnak, melyeket lefejezésekkel és egyéb vérengzésekkel sem akar az EU felfogni, megérteni! Ez Coudenhove-Kalergi a csendesebb békés időkben a sejtelmességével hangzatos, és természetesen szaftosan a háttérbe antiszemitázással lopakodtatható összeesküvés elméletével a békésebb időkben működhetett, mert valóságtartalma sejtelmességével és némi valóságalappal élt, csupán hagyni kell behelyesíteni az oroszokat Amerikával meg a Zsidókkal! Miközben az Európa területén élő zsidók már bibliai alapon és idők óta ősellenségeik az inváziós iszlámnak és Amerikával együtt eleddig ellenük még senki nem tett többet náluk a problémánk ellen – igen ez a helyzet, tetszik vagy nem, mert csak ők akarnak haderőt toborozni ellenük, mely ellen mi meg berzenkedve ellenkezünk! Mi még a Schiffer-i nagy fenyegetett „el kell zárni a pénzcsapjait az IÁ-nak mondáson kívül semmi kitalálni sem tudtunk – még ezt a kért és nagyon ígért 110 katonát se küldtük sehova! Viszont az összes EU-s államhoz hasonlóan követeljük – de veszettül – az egységes fellépést! Na most ha a Merkel és adminisztrációja szerint évi 500000 emberre „van szükségük” – akkor szép éveknek nézünk elébe, mert minden elkövetkező ugyan ilyen lesz! Vagy még ennél is sokkal rosszabb! A végkifejletről nem beszélve! Pedig azt is elmondta nekünk az IÁ!
Ezek után – bár szerintem is Amerika sok nem tetsző, sőt kifejezetten káros dolgot művel – talán ha valaki megmondaná, hogy nélkülük ki a nyavalya tud fellépni az IÁ ellen, a saját békénk, a migráns invázió és annak vég-fenyegetettségei ellen! Németország?!!! Az évi 500000 beszivárogtatott potenciális ellenséggé válhatóval?! Na ott nekik majd valóban elkezdődhet ez a Coudenhove-Kalergi elmélet megvalósulása – ám előtte az invázió elözönlés fejezete után az államigazgatás lebénításán át megvalósítja magát az IÁ! Pont úgy ahogy ígérte és tette is már Szír és a Kurdok lakta iraki területeken! Mi pedig beszélgetünk , hogy egyáltalán van-é valami probléma a házunk alá gyújtott tüz és füst okán?!
Sem az Eu, de egyenként az országok sem, még csak diplomáciailag sem próbálkoztak semmit tenni sehol! Amerika rossz! Amerikát lehet nem szeretni, de talán Őket és Izraelt inkább felkérni kellene hivatalosan diplomáciailag is , akár a NATO-ra hivatkozással a segítségre! Ja ha bajt még a felismerés szintjénél sem vagyunk képesek értékelni, akkor tényleg csak a viccbeli mamájával úszó Pistike kérdését tehetjük fel – messze van még Amerika? És úszunk tovább – amíg hagyják! D.L.

Szerző
CÖKA

“Lopakodó népirtás Európa népei ellen” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. 2015. szept. 7-én reggel a rádióban hallottakra kaptam fel fejemet.
  Az egyik bevándorló a rádióbemondó fordításában közölte,hogy Ők jól szervezettek, ügyvédekkel jöttek, ha esetleg gond támad a németországi határátlépésnél, mivel Európának kötelessége segíteni rajtuk
  Ha jól emlékszem előző nap, szintén a rádióban, Földi László adta elő, hogy ennek az emberáradatnak mennyire profi a mozgása, hol összezárnak. ha kell szétszóródnak, ez pedig csak úgy lehetséges, hogy a csoportok vezetői katonailag művelt emberek.

  A jelenlegi emberáradat megindulása előtt jártam a Keleti Pályaudvar előtt, és a tapasztalt furcsa jelenségekről beszéltem mobilon kapott hívásomra, eltérve ismerősöm hívási szándékától.

  A Keleti Pályaudvar mellett mobillal kezükben nagyon ráérő fiatalemberek egy csoportjától nem messze egy középkorú jól öltözött, megjelenéséhez illó nagyobb méretű mobilról indította, fogadta hívásait.

  Egy kissé távolabb magyarul érthetően de erős akcentussal beszélő arab fiatalember próbált meggyőzni egy taxist, hogy rájuk milyen nagy szüksége van Európának. A taxis hevesen tiltakozott.

  Kérdésem, hogy a magamfajta amatőr, biztonsági kérdésekről jószerével nem is hallott járókelőnek oly mértékben tűnt fel az eset, hogy szegény ismerősöm mobilhívásának célját alig tudta nálam elérni, hogyan nem tudtak ezekről az előkészületekről a biztonsági szolgálatok, hogyan nem jutottak el ezek az információk a megfelelő súllyal a megfelelő helyre?

  Emberáradatról beszélek akiknek a jóindulatába nehezen lehet hinni akkor, amikor ügyvédekkel, szervezett formában, kiváló kommunikációs eszközökkel felszerelve érkeznek egy idegen ország határához.

  Kérdésem: a bugylibicska fegyver vagy sem ?

  Nem kívánom az olyan alamizsna kérőt, aki ügyvéddel a háta mögött csenget be hozzám, kezében házam térképével és a spájzom megközelíthetőségének stratégiájával.

  „…legyen meg a Te akaratod…

  Ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.”

  M.Gy.

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!