Legjobb védekezés a támadás

Tisztelt Csizmadia úr!
Gyurcsány Ferenctől megtudhattuk, hogy az elmúlt évben – ha jól értettem -. 16 millió forinttal támogatta a pártját, mely összeg az Altus Zrt nyereségéből számazott!
Ez alapján valóban vélelmezhető, hogy az Európai Bizottságtól nyert pályázati pénz tényleg burkolt pártfinanszírozást is takarhat majd!
Kérdezzük az Európai Bizottságtól miért nem maga végzi el ezt a feladatot, miért hirdetett rá pályázatot? Nincs elegendő emberük a feladat ellátására? Vagy kevés a fizetésük?
Úgy látszik az Európai Bizottságban már a látszatra sem adnak semmit!
Milyen európai értéket képviselnek? Mondják már meg mi az európai érték a szemükben? A franciaországi bírói ítélet: a II.János Pál pápa szobrának elbontása, a melegek házassága, a gender elmélet, a liberális tolarencia, amit egyáltalán nem tudnak elviselni ha saját magukkal szemben kell alkalmazni, stb… stb…?
Én csak a kettős mércét látom mindenütt, és azt, hogy miniszterelnök urat nem szeretik, mert kiáll a nemzetéért, az igazságért!
Tanulhatnának pedig tőle. Igen nagyformátumú politikus, több lépéssel előbbre jár mindenkinél! Nagyon helyesen látja előre a dolgokat, és ezek rendre be is igazolódnak! Na ezt nem tudják elviselni!
A feljelentés pedig nevetséges!
Csizmadia úr köszönöm tájékoztatását, mindig öröm számomra a CÖF-CÖKA megkeresése!
Mi józan civilek a jövőben is mindenkor kiállunk az igaz értékekért, és támogatjuk Önöket is munkájukban!
Tisztelettel: M.M.
_____________________________________________________
Miért is nem történt se felelősségre vonás, se elszámoltatás, se a már elindított büntetőügyek kielégítő befejezése?!?? Semmit nem tárunk fel, sehol semmilyen bűnöst nem keresünk, ha kiböki a szemünk, akkor se látjuk…….Gyurcsány miért nem ül börtönben, Bajnai??? Demszky ellen fel se merült semmi, a vörösiszap károsultjait is az emberek pénzéből kárpótolták, akik hibáztak, azok …..mindent megúsznak, a devizások ügye is csupán a kommunikáció szerint oldódott meg….nem folytatom, mert csak én idegesítem fel magam.
Ennyire gyengék vagyunk?????
Netán ennyire nagy az összefonódás??????
több indokot én nem tudok elképzelni.
Mellékesen, ha ilyen az (i)gazságszolgáltatásunk, hogy vetheti fel ép ésszel valaki a halálbüntetést? hadd, ne sorolja, az elmúlt 10 évben hány ártatlan embert végeztek volna ki?
Sokkal megfontoltabban kellene nyilatkozni és annál is megfontoltabban cselekedni, CSELEKEDNI, nem handabandázni. Sz.M.

___________________________________________________

T. Csizmadia László!
Egyetértek briliáns érvelésével. A baj csak az, hogy egy ilyen cég hozzájuthat olyan feladat megbízáson alapuló teljesítéséhez, amelyet nem lenne szabad alvállalkozókra testálni, különösképp, ha az egy 4 fős tanácsadó cég, másról nem is szólva!
Hajrá Magyarország! (De ilyen emberekkel?)
Üdv.: dr. Zs.K.

___________________________________________________

Tisztelettel jelzem, hogy maradék nélkül egyetértek a leírtakkal.
Tartatatlannak kell nyilvánítani azt a gyakorlatot, hogy a szavazó polgárok által többször megválasztott személlyel szemben az EB megengedhetetlen eszközöket alkalmazzon. Mert ez azt jelenti, hogy a választókkal szemben lép fel, és használ törvénytelen lépéseket. Hajrá CÖF, hajrá Csimadia László.
Üdvözlettel : Cs. A.

___________________________________________________

Tisztelt Csizmadia Úr !

Levelét olvasva , azt megköszönjük, és teljesen egyet is értünk vele. Azért ez borzasztó , hogy azt tehet ez a „bagázs” amit akar. Abban bízunk , hogyha mégis tárgyalják még egyszer az Eu-ban az Altus megbízását, hátha egyszer szerencsénk lesz és történik valami, maradunk
tisztelettel és köszönettel : A. L-né és A. L.

___________________________________________________

Így igaz kedves Csizmadia úr!
Gyurcsány Ferencnek még a bocsánatkérése sem lenne elegendő, amilyen jelzővel illette Hazánkat. A közéletből való kiszorításához nagyon-nagyon felkészült nemzetközi jogászokra lesz szükség, hiszen ismerve az EB-ot és hálózatukat foggal-körömmel védik vélt érdekeiket.
Az a pimasz hangvétel pedig, amellyel a ma reggeli híradásokban elhangzottak szerint bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktor urat több a soknál!
Tisztelettel: V. A.

___________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László!
Remélem, hogy a kormány, a civil szervezetek, a Fidesz meg tudja vétózni az EB döntését. Nagyon sokan örülnénk ennek!
Üdvözlettel, V. L-né
____________________________________________________

Uraim!
A legjobb védekezés a támadás talán más esetekre igaz. A pojáca öngólt rug a támadásával, nyilvánvalóan nem csak ízléstelen a megbízás körülménye. Ha egy cég tevékenysége nem fedi le a cégbejegyzésnél közölt tevékenységi köröket, akkor azt a Cégbíróság törli. Ez vonatkozik a főtevékenységre is. Kérem, ha lehet kezdeményezzék ezt.
Üdvözlettel: P. Z.

____________________________________________________

Kedves Csizmadia László,
Bár minden szavával egyetértek és a tények szerint Gyurcsány Ferenc igencsak meggazdagodott a magyarokon, a cég az övé (amit pillanatnyilag nem lehet firtatni, hogy mi úton szerezte) és a pénzével sajnos azt csinál, amit “akar”.
A DK jelenleg egy kicsi sulibuli pártocska nagyravágyó és tehetséges vezérével, ám a pénz és sokak bögye a magyarság felemelkedése miatt bizony teli van. Nem mindenki kíván a magyarnak nevet, jövőt, amikor véresre dolgozhatja és féltheti az életét az istenadta. A pénz hatalmi világába a másik pénzes segít. Sajnos, amíg nincs bizonyíték a hogyan “jöhetett” létre ilyen összegű támogatás, addig kénytelen kelletlen a magyar érzelmű embereknek jobban kell használniok az önvédelmet, kiszolgáltatottságunkat és a tényeket.
Egy régi viccet javasolok Miniszterelnök úrnak.
Khon nagyon megsérti Grünt és a rabbi kötelezi a bocsánatkérésre. Khon “elvéti” a hangsúlyt a mondata közben: A Grün egy becsületes ember? már bocsánatot kérek!
Őszinte tisztelettel V. E. M.

_____________________________________________________

Tisztelt Polgártársak!
Elgondolkodtató: nincs az a mélyre süllyedt sötétség, gonoszság, amit nem tudnának túlszárnyalni.
Segíthetne-e egy újabb békemenet az övön aluli ütések kivédéséhez?
Összeszorított, összetett kézzel kísérjük az eseményeket.
Fáradozásaikat megköszönve, tiszteletteljes üdvözlettel, V. S.

_____________________________________________________

Tisztelt CÖF!
Javasolnám, hogy írjanak a magyar civilek, polgárok nevében az EU illetékeseinek egy levelet, melyben arra szólítjuk fel őket, hogy a tagállamok gazdálkodásával vagy egyéb olyan tevékenységével kapcsolatos vizsgálatokat, melyek a közösségre tartoznak az unió tisztviselői végezzék el, hiszen ez a munkájukhoz tartozik. Olyan feladatokra, melyek a saját apparátusukkal is elvégezhetők ne írjanak ki pályázatot, ne adjanak ki feleslegesen pénzt, és főleg ne bízzanak meg olyan magáncéget – búsás javadalmazással -, ami valamelyik tagállam egyik országgyűlési pártja elnökének tulajdonában van.
Tisztelettel M.L.
_____________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László!
Teljesen egyetértek az Ön levelével. Én személy szerint egyáltalán nem értem, hogy az Európai Bizottság hogyan fogadhatta el Gyurcsány pályázatát.
Gondolom a vagyonához kellett hozzányúlnia, hogy ez a tisztességtelenség megtörténhessen.
Az Európai Unió egyébként is a mi szeretett Miniszterelnökünk ellen van. Boldogan tesznek meg olyan dolgokat, amivel nehéz munkáját aláaknázhatják.
Hiszen Orbán Viktor Miniszterelnök Úr volt az első, aki kiállt a hazája és polgárai jogaiért, és a Magyar belügyek saját magunk által való intézéséért.
Kicsi ország a miénk, ezért könnyű prédának tekintik.
Nevetséges az is, hogy egy senki, mint Gyurcsány Ferenc felesége feljelentheti külföldön a magyarok első emberét! Bár szerintem csak a nevét adta hozzá és az egész ötlet Gyurcsány agyából pattant ki.
A NAV már régen börtönbe küldhette volna a sok csalás és hamis dolgai miatt. Természetesen azért is, mert kötve hiszem, hogy adózik, vagy ha igen, akkor nem a teljen vagyona után teszi.
És a kormányt is hibásnak tartom, hogy felelőtlen módon nem küldte börtönbe azokat, akik tönkre tették az országot. Teret engedve ezzel nekik, hogy ismét a jól bevált hátba támadási eszközeikkel szétzilálják a kormányt. A bűnösök számonkérésének már régen meg kellett volna történnie. E helyett Bajnai elbújt külföldön, hogy alá ássa Magyarország tekintélyét, Gyurcsány itthon garázdálkodhat.
Amit a Magyar Kormány felépített ők egy pillanat alatt el fogják adni. És az az ország, aki ellenállt a történelem során Tatárnak, Töröknek,Németnek, Orosznak azt majd saját ” honfitársai” teszik tönkre.
Ezt nem engedhetjük meg!
Az Európai Bizottságnak pedig el kell utasítania az Ön által is kiemelt okoknál fogva az Altus Zrt. jogtalanul nyert pályázatát. Ez az Európai Bizottságra sem vet jó fényt.
További munkájához sok sikert kívánva üdvözli: S. A.

_________________________________________________

Már semmin sem tudunk meglepődni. Az EU egy gittegylet. Ha Orbán Viktor cége nyert volna egy ilyen munkát, ajvékolna az egész „liberális gúnyába bújtatott” hazaáruló!
Ennek az elmebeteg böszmének már rég a börtönben lenne a helye.Ezek a tolvajok mindent megúsznak. Fajtájukból való az egész eus bábeltoronyban ülő sátán-szolga.
Fel a fejjel Csizmadia úr, jön még kutyára dér! Magyar ember nem felejt.
Kitartunk Orbán Viktor mellett, mert tiszteljük és szeretjük. Ha a nyomorgó magyar népnek is tudna segíteni egy kicsit jobban, ezeket soha nem szavaznák vissza a hatalomba. Tudja uram, pont az a réteg szegényedett le nem kicsit, nagyon, aki úgy várta Orbán Viktort, mint a messiást. Éheznek, fáznak, nem nyaralnak, nem tudnak ruházkodásra költeni, örülnek, ha fűteni tudnak, és van napi betevőjük. Beszéltem olyan családokkal, akik Karácsonykor sírva ették az üres fa mellett az üres paprikás krumplit. Ezeken az embereken , a nyugdíjasokon, a minimálbéren élőkön kellene segíteni. Röpködnek a milliárdos lopások, nem lehet a tolvajt utolérni, elítélni, de a szegény 83 éves nyomorgó nénihez 2o ezer forintos gázszámla tartozásért, /melyből 67 ezer lett a végrehajtó és egyéb költségek miatt/megy a pici nyugdíjára a letíltás. Nem jól van ez így. Az emberek tele vannak panasszal, csalódtak politikában, vallásban egyaránt.
Nehéz előre látni, hogy mi lesz, de az biztos, hogy ezeken a csalódott embereken gyorsan kell segíteni.
Köszönöm levelüket, ismét remekül megíródott. Hallassák a hangjukat sokszor és minden ügyben!
Áldás, Békesség! G.J.

______________________________________________

Tisztelt Csizmadia László Úr!
Szívből köszönjük a sok tisztázó tájékoztatást, a sok áldozatos munkát!
Szeretnénk kérni, hogy folyamatosan bombázzuk az EU-t petíciókkal!
Nem létezik, hogy ennyi kettős mérce, ellenségeskedés.. után még ez a
felháborító megbízás is a nyakunkba zuhan, ilyen rettenetes nagy anyagi haszonhoz, pártja
finanszírozásához juthat ez a hétpróbás gazember.
Kérem fogalmazzanak meg egy tömör tiltakozást és aláírásainkkal fejezzük ki ismételten
egyet nem értésünket.
Isten áldja Önt! Üdvözlettel: H.-né K.

_______________________________________________

A fő probléma, hogy sok a bizonytalan
A Tapolcai választáson otthon maradtak az emberek
Nagyjából 8 000 FIDESZ szavazó
Rengeteg a passzív FIDESZ szavazó illetve még rajtuk kívül ott vannak a bizonytalanok pártot nem választók
Ezért a két csoportért kell menni dolgozni keményen minden választókörzetben
Itt volt kitiltási botrány, internetadó, médiabojkott
Netadó. Igaza van a lakosságnak amikor ellenzi
M4-es vonal leállítása
Ez is komoly probléma
Megvan a kiadási fedezete ennek vagy sem?
Ha megvan akkor fejezzék be
Nem helyes egy médiumot sem bojkottálni
Én a magam részéről az elhangzottak után sem értek ezzel egyet
Átkerülhet másik tulajdonoshoz a HÍR TV, Magyar Nemzet, Lánchíd rádió de ezt nem nyilvánosan kell rendezni
Szerintem nem tudják a választók, hogy kinek a tulajdona a HÍR TV stb.
Juncker fülese.Nem csak Orbán Viktornál fordult elő a híreket nézve
Ezt csak a balliberális média fújja fel, dagasztja
Mit szólna Juncker egy füleshez?
Jó lenne ha a magyar ellenzéket is felpofozná
Viccnek szánta. Nem kell ennyit foglalkozni vele
Bár mindenkinek megvan a joga hozzá, hogy erről, hogyan alkot véleményt
Hogy nem illik ilyet nyilvánosan csinálni
R.D.

___________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László!
Köszönjük tájékoztatását, amivel mi is maximálisan egyetértünk.
Mikor és hol hirdette meg az EU ezt a pályázatot? A hirdetés idején nem lehetett látni valahol, pl. EU honlapján, hogy országunkkal szemben milyen támadás indul? Miért csak most hallunk erről, amikor már elnyerte a pályázatot ennek a „Hibbant Nérónak” a cége? Ez ellen már nem tudunk tudni – sajnos – semmit!
Ha az amerikai Goodfirend révén nem sikerült Orbán Viktor megbuktatni, tesz róla az EU, hogy aki Mo-ot a csőd széle vitte, az fogja ellenőrizni az országunkat, és lesz ok a választás előtt, hogy az EU vezetői lejárassák miniszterelnökünket.
Mi pedig ezt eltűrjük, mert nem tehetünk ellen semmit Igaza van Cameronnak amikor szavaztat arról, hogy maradjon e Anglia az EU-tagja.
Nagyon szomorúak vagyunk, mert az ország eredményei nem számítanak.
Erőt, egészséget mindannyiunknak.
Üdvözlettel: K.I-né

__________________________________________________

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!