Lakatos Anna Nagykovácsiból

Tisztelt Munkatárs!
Hálásan köszönöm CÖF-CÖKA valamennyi munkatársának a közreműködését.
Elolvastam az Ajánlást, és megdöbbentett, mennyi és milyen sokrétű szabálytalanság, törvénytelenség terheli ezt az egész kölcsönügyletet – majdnem hitelügyletet írtam, de az önök tájékoztatása alapján immár azt is tudom, micsoda kavarodás van már magát a megnevezést illetően is.
Az Ajánlásban leírt részletes ismertető is mutatja, milyen óriási munkát végeznek, amely az anyagiakon is messze túlmutat. A jogállamiság, a jogbiztonság léte a nyugodt, tervezhető élet egyik alapja, a jó erkölcsre épülő magatartás helyreállítása pedig az általános értelemben vett és létfontosságú bizalom egyik feltétele. Mindezek érvényesülése mellett az egzisztenciális nehézségeket is könnyebb elviselni, és jobb belső állapotban, biztonságban, derűsebb hangulatban jobb lehetőségeket teremthetünk magunknak, előremutatóbb lépéseket tehetünk. Ezért is nagyon fontos, hogy ne csak anyagilag, hanem jogilag is a helyére kerüljön a kölcsönszerződések bonyolult ügye – is.
Ismételten hálásan köszönöm a munkájukat – a békemenetek szervezését is -, és kérem, írja meg a számlaszámot, amelyre adományt lehet utalni a szerteágazó tevékenységeik anyagi hátterének segítése céljából.
Üdvözlettel:
l
Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!