Kufárok, a haza nem eladó!

A Gyurcsány házaspár civil társadalmunkat ostobának tartja, demagóg agitálással félrevezeti a még mellettük kitartókat is.

Az sem elhanyagolható tény, hogy a furcsa pár miként kényszeríthette térdre az ellenzéki pártok többségét, szétverve az MSZP-t. Nincs nehéz dolguk, mert az identitásukat sutba dobó, vagy még azt meg sem találó pártok és vezetőik kérész életű egoista képződmények. Gusztustalan, amikor a kommunizmus idején kivételezetten jól élő, ma már idős embereket, a most még rájuk szavazókat gátlástalan módon átverik. Az Apró, Dobrev, Gyurcsány történelmi maradvány a magyar emberek jelenével és jövőjével kufárkodik, született kofák a politika piacán.

Dobrev Klára újdonsült európai parlamenti képviselőként kétszólamú szoknyája alól kihallatszik Gyurcsány Ferenc hangja is. Hamisan csengő dalaik szövege például az, hogy az Európai Bizottság ne járuljon hozzá a Nyugat-Európát is védő magyar határkerítés fenntartásának költségeihez. Ezzel arra buzdítják az unió döntéshozóit, hogy a magyar adófizetőket bátran károsítsák meg, mert így az ország költségvetésének bevételei csökkenthetők. Cselekedeteik kapcsán azonban kevesebb juthat az átvert, még mindig a DK-ban bízó nyugdíjasok rezsicsökkentésére, nyugdíjprémiumára és az elvett 13. havi nyugdíj esetleges újbóli bevezetésére.

Az ellenzéki kufárok a jóllakás reményében Dobrev Klára terített asztalánál a regnáló kormány halotti torjához készített falatokat kóstolgatják, miközben teli szájjal együtt támadják demokráciánkat, jogállamiságunkat. Teljesítményüket azzal fokozzák, hogy hazugságokkal biztatják az EU apparátusát a Magyarországnak járó kohéziós támogatások megvonására. Ez feketén-fehéren azt jelenti, hogy hazánk költségvetésének megnyirbálása a céljuk. Ugyanakkor ellenséges aknamunkájukért külföldi felbérlőik­től a majdani helytartói szerepet várják. Ájtatos GY. F.-ünk itthon veri a mellét, hogy ő rendszeresen bérmálkozik, pedig néha talán gyónnia kellene, mert nap mint nap saját híveinek pénztárcájából szórná ki az uniós eurókat.

A sunyi kufárpolitika legújabb eleme, amikor Dobrev Klára a DK-s szavazók és a polgárok többségének felhatalmazása nélkül, kéretlenül felkínálja önkormányzatainkat, azok önállóságát felajánlva a brüsszeli szocliberális és zöldpárti barátainak. Piacra dobja ezzel együtt országunk szuverenitását és hazánk polgárainak identitását. Íme, a totális agresszív, liberális szemlélet, amely semmibe veszi a keresztény szabadság ismérveit. Ha eddig nem, most már felismerhető, hogy Klára asszony kétszólamú énekléséhez Soros György fizeti a zenészeket. Valóban miről is van szó? Önkormányzataink forduljanak az Európai Unióhoz támogatásokért, amit nyilvánvalóan teljesítendő, kemény feltételek mellett kaphatnának meg. Azonnal érezhetnénk a jövőbeni uniós szuperállam előszelét, ahol a globális pénzügyi irányítás megvalósítása a cél. Semmi kétség, a Gyurcsány-klán hazájának elárulására biztatja háromezer-kétszáz településünket, amire szerencsére alaptörvényünk nem ad lehetőséget. Úgy tűnik, a politikában és gazdaságban egyaránt tehetségtelen, de sajnos szorgalmas Ferenctől nehéz megszabadulnunk, ezért vigyázó szemeinket továbbra is a Klára asszonynak írt politikai partitúráira kell vetnünk.

Kedves Nénik, Bácsik! Ideje észrevenni, hogy a jólétért eddig és a jövőben is közösen kell dolgoznunk. Brüsszelből soha nem fogunk kapni emelt nyugdíjat, ellenben illegális gazdasági bevándorlókat annál inkább. Városaink, falvaink biztonságát nem adhatjuk mások kezébe. Nincs véletlen, mert Martin Schulz már kóstolgatta Szegeden Botka Lászlót, aki láthatóan szívesen szolgálná az idegen érdekeket. Európa közös hazánk, Magyarország ősi jussunk. Figyelmeztessük a seftelőket és kufárokat, hogy Magyarország soha nem lesz eladó.

Szerző: Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnöke

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20190913-kufarok-a-haza-nem-elado

 

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

“Kufárok, a haza nem eladó!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Úgy tűnik,mintha korábban is Klára asszony volt a főnök,Ferenc”testvér” pedig a stróman,csakhogy most hátravonták és Klára asszony lépett a porondra ! Eddig hozott is a DK-nak több,mint 250 ezer szavazatot, a hiszékeny öregek és a gyanútlan fiatalok egyaránt „bedőltek” a mézes-mázas demagógiának! Nagyon fontosnak tartanám a fiatalok részére egy felvilágosító kampány,vagy ismeretterjesztő kisfilm megrendezését,bemutatandó Ferenc „testvér” eddigi gyalázatos és demokráciaellenes tevékenységét !

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!