Krakkó, végrehajtási törvény

1.
Tisztelt Csizmadia Elnök Úr!
Szeretném személyesen Önnek is megköszönni a felemelő hangulatú Lengyelország Függetlenségi Ünnepén való részvételhez nyújtott segítségét.

Nagyszerű ötlet volt a lelkes magyar honfítársaink útra invítálása. Hiszem, hogy azoknak, akik vállalták a hosszú út fáradalmait, életük végéig nagy élmény marad a lengyelektől felénk áradó szeretet. Az utcákon menve, ismeretlen járókelők megöleltek bennünket, megszorították kezeinket és csaknem könnyekig meg voltak hatva, hogy bennünket érdekel az ő nemzeti ügyük, sőt eljöttünk ezt együtt is ünnepelni.
Nagy szerencse, hogy az idő is kedvezett nekünk, hiszen esőre, még nagyobb hidegre számítottunk, így ez is jóra fordult., olykor még a nap is kisütött.

Szívélyes üdvözlettel.
Dr. Pilaszanovich Ildikó,
radiológus orvos

2.
Tisztelt CÖF!

Nagy tisztelettel, köszöntöm Önöket!
Pató Ilona vagyok, Szegeden lakom a Makkoserdő -sor 15-ben. Amiben tudok segítek és mindent megteszek én is , annak érdekében , hogy nehogy még egyszer hatalomra kerüljön a ez a pusztító komcsi banda.
Sajnos Krakkóba nem tudtam elmenni mert térdizületi gyulladással küszködök , de remélem Március 15-én megint ott leszek és megint viszek a lengyel barátainknak, egy nagy zsák , sonkávaltöltött sajtos kiflit.
Isten áldása legyen Önökön és a munkájukon!
Pató Ilona 
3.
Tisztelt Civil Összefogás Fórum,
Munkájukat eddig is nagyra értékelve, és annak hasznosságát hangsúlyozva ez úton szeretném kifejezni hálámat amit az Országért és annak állampolgáraiért tettek és tesznek, beleértve a nagyszámú deviza hitelesek problémáját is.

Ezen hitelek több sebből véreznek amiket nem akarok most leírni, ezt megtették már páran. Azonban van egy terület amiről kevés szó esik, pedig nagyon sok probléma és igazságtalanság forrása. Ez pedig a végrehajtási törvény.

Amikor valaki ingatlan fedezetű hitelt vesz igénybe, akkor értelem szerűen az adott ingatlanra kerül egy jelzálog bejegyzés a hitel biztosítékául. Ez eddig rendben is van. Tehát ez az ingatlan a kihelyezett pénz fedezete. Erre csináltat a bank egy értékbecslést, ennek az „X” százalékára adják a hitelt.

A bökkenő ott van, ha az adós nem tud fizetni és az ingatlant árverezik. A legtöbb esetben az árverés töredék áron zárul, mélyen a piaci ár alatt, mely után az adósnak még marad tartozása. Itt jön be a végrehajtási törvény teljes aljassága, mely lehetővé teszi, hogy az adós minden további értéktárgya, jövedelme végrehajtás alá kerüljön, lehetetlenné téve az amúgy sem egyszerű újrakezdést. Véleményem szerint ez teljesen ellentétes mindenféle morállal és gazdasági megfontolással.

A morállal azért, mert egy hitel ügylet biztosítéka egy adott ingatlan, vagy más értéktárgy nem pedig egy ember teljes élete és annak elmúlt és jövőbeni gyümölcse.

Össztársadalmi és gazdasági érdekkel, mivel ha embertársainkat lerántják a feneketlen mélységekbe, akkor onnan nem fognak kitápászkodni és hozzájárulni a gazdaság építéséhez, sok esetben elmennek az Országból, és más országot gyarapítanak. (A családok széthullásáról, és más bajokról nem is beszélve.)

Ilyen végrehajtási törvény egyébként úgy tudom csak kevés országban van.

Arra kérem Önöket, hogy amennyiben egyetértenek észrevételeimmel, úgy befolyásukat vessék latba, hogy a kormány ezzel a problémával is foglalkozzon, és változtassák meg ezt a lehetetlen törvényt, mely arra lett annak idején kitalálva, hogy a Magyar népet minél egyszerűbben meglehessen szabadítani értékeitől és vagyontárgyaitól.

Segítségüket előre is köszönöm, munkájukhoz sok sikert és erőt kívánok.

Tisztelettel: Nándori Csaba
Pilisjászfalu

4.
Tisztelt Szellemi Honvédők Vezető Emberei!
Tiztelt CÖF!
Tisztelt CÖKA!

Köszönöm a tájékoztatást az elmúlt időszak jelentősebb eseményeiről. Mi is ott voltunk okt. 23-án a felvonuláson. A továbbiakban is megyünk, amíg az egészségünk engedi. Számíthatnak a mi ki tatabányai csapatunkra. Igyekszünk növelni a támogatók létszámát. Én személy szerint kecskeméti barátaimnak is figyelmébe ajánlottam az interneten való csatlakozást az Összefogás-sal.

Köszönjük a fáradhatatlan tevékenykedésüket, áldozatukat. Jó egészséget és erőt, kitartást kívánok!
Isten áldja munkájukat,életüket, családjukat!

Csató Károlyné Pásztor Éva
nyugdíjas tanítónő

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!