Közlemény a zöldhatárral kapcsolatban

A hazát támadó, magát baloldalinak mondó pártok és a külföldi pénzekkel fenntartott álcivil szervezeteik az illegális bevándorlás kapcsán most 19-re lapot húztak!

Álszent módon humanitásról papolnak, a magyarság létét és jövőjét védő kormányt idegengyűlölettel vádolják.

Lássunk tisztán, ők nem a politikai üldözöttekért aggódnak, hanem a modernkori népvándorlás özönvizét kihasználva a legitim magyar kormány megdöntésére szövetkeznek.

Miközben Németország, Franciaország, Nagy-Britannia népei és a dél-európai államok polgárai határaik azonnali megerősítését és a gazdasági migráció megállítását követelik, nálunk a baloldali ellenzék a shengeni határok szétverésében érdekelt. Az embercsempészetet támogatva, szabad utat engedne a zöldhatáron átnyomuló gazdasági „honfoglalóknak”.

A dél-magyarországi kistelepülések rettegésben élnek. A régió fővárosa, Szeged polgármesterének szeme előtt egyes magyar fiatalok a városba „sétáltatják” jó pénzért a ki tudja honnan és miért jött ismeretleneket.

Nem kétséges, hogy közös polgári szolidaritással, összefogással meg kell védenünk kontinensünket. Az ENSZ és az Európai Unió közös erejével (miközben az üldözötteket befogadjuk) a népvándorlás kiindulási pontjain kell megszüntetni az okokat.

A nyugat-balkáni exodus balkáni útvonalát minden lehetséges eszközzel le kell zárni.

Az illegális határsértők oldalán hangoskodók már most tehetnek az álhumanizmusuk által okozott károk enyhítéséért. Személyes terepmunkával Ők védjék meg déli területeink lakosságának békés hétköznapjait, a házak kertjeit, a megművelt földek termését.

A magyar emberek éberen figyelik a pártok és a civil szervezetek nehéz időkben tanúsított viselkedését. Az erkölcsi felelősség önmagáért beszél.

A CÖF-CÖKA Kuratóriumának tagjai egyenként 100.000 forintos hozzájárulással, reklámfilmmel megkezdik a polgárok figyelmének felhívását a zöldhatárzár mielőbbi létrehozásának szükségességére.
Reményeink szerint pártérdekeltség nélküli polgári szolidaritással kifejezhetjük, hogy „A haza minden előtt”.

CÖF-CÖKA Vezetősége