Közlemény

A CÖF-CÖKA, szellemi honvédőink és fővárosunkat szerető polgáraink nem engedhetik, hogy Budapest főpolgármestere a Lánchíd nyakára térdeljen. Az adófizetők pénzéből befolyt összegeket Karácsony Gergely büntetlenül nem vonhatja el a főváros kötelezettségeinek teljesítésétől, nem utalhatja politikai elvbarátai számlájára. A legnagyobb magyar építtette a Lánchidat, a legkisebb pedig most rombolva ócskavassá változtatja.

A próbaidő lejárt! „Az ember annyit ér, amennyit használ” – mondta Széchenyi István. Most az elhasználódott zuglói polgármester nem munkál, csak politizál, nem alkot, nem teremt. Karácsony Gergely ront, pusztít és megsemmisít. Ha így folytatja, rövid időn belül elkerekezhet.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

“Közlemény” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Karácsony Gergely minden megnyilvánulásában azt állította és állítja, hogy a Lánchidat felújítja. Állítása szerint megvan rá a pénz. Nyilatkozata szerint más beruházáson óhajt spórolni, nem a Lánchídén. A Lánchíd felújítását, ami az ő feladata, januári ismeretei szerint, legkésőbb ebben a hónapban kellett volna elkezdeni. Csupán egyetlen kérdés adódik. Akkor mire vár már 6 hónapja, miért nem tett semmit? Miért augusztusban akarja csak kiírni a pályázatot? Valóban mennie kellene. Mert józan eszű ember számára a fentiekből egyértelműen kiderül, hogy valahogy az a pénz még sincs meg. De akkor hol van?

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!