Kérdések a Civil Akadémia előadóihoz

Tisztelt  Civil Akadémia  !
Nagyra becsülőm a rendezvény Vendégeit, az Előadó művésznőt és az est Háziasszonyát, biztos vagyok abban, hogy értékes program lesz !
Szeretnék egy fontos vitatémát a kedves vendégek figyelmébe ajánlani :
A közeledő választások előtt fontos lenne a mi Vezetőinknek is szigorú rendcsinálást, szükség szerinti korrekciókat végezni több területen pl. az egészségügy, a tankönyvkiadás és az egész könyvkiadás, stb területen.
Üdvözlettel :  S.I.
__________________________________________________________________

Egyszerű polgárként írom e gondolatokat. Célom, hogy támogatásomat fejezzem ki minden olyan történésnek, ami arra hívatott, hogy ápolja, gondozza, ébren tartsa nemzetünk arra érdemes többségének felelősségét. Sajnos személyesen nem tudok a helyszínen lenni, de e biztató gondolatsort leírnom erkölcsi kötelességemnek érzem.  Szólok mindenkihez, akik  becsületesen dolgoznak, harcolnak a jobb sorsunkért. Ne adják fel! E biztatás címzettje az a politika is, amit az utóbbi években tapasztalok a magyarság mai hivatalos irányítói, felelős döntéshozói részéről. Nem személyes érdem utáni vágy íratja velem e sorokat, hanem az az őszinte törekvés, hogy biztassam e rendezvény(ek) szervezőit, alkotóit, munkásait és minden pozitív résztvevőjét. Mindenkire gondolok, akik átérzik e rendezvény jelentőségét, fontosságát…
Tisztelettel: dr. G. S. (Budapest)
________________________________________________________________

Nem a kereszteket kevesellem.
Kérdezem, hogy lakosságunk, valamint gyermekeink egészséges fejlődése érdekében terveznek-e változtatást abban, hogy a köztelevíziókban, közrádiókban, nyomtatott sajtókban ,reklámokban kevesebb, vagy ne  legyen  olyan riport, film előadás, ahol a pozitív szereplő egy afrikai fekete személy?

Le lehetne- e csökkenteni a kutya reklámokat, valamint a kutyás érzékenyítő műsorokat?

Lehetne-e olyan érzékenyítő műsorokat szerkeszteni a fentiek helyett hogy a kisfiúk autót, kislányok játék babát vagy kistestvért kívánjanak maguknak.inkább? (Lehetne, csak akarni kellene. Nagy szégyen ez ránk nézve)
K.D. Gy.
_________________________________________________________________

Tisztelt Civil Akadémia!
A szeptember 3-án esedékes összejövetelen megvitatásra javaslom az alábbi témát:

Televíziós műsorainkban, újságban, rádióban rendszeresen reklámok jelennek meg FOGAMZÁSGÁTLÓ SZEREK használatára, ami a hazai népesedés-politika szempontjából rendkívül káros hatású.  Mint ahogy a DOHÁNYZÁS reklámozása tilos Magyarországon, javaslom, hogy a Civil Akadémia kezdeményezze a FOGAMZÁSGÁTLÓ SZEREK reklámozásának betiltását.  Annál is inkább, mivel keresztény országnak valljuk magunkat.

Sajnos egészségi állapotom miatt személyesen nem tudok részt venni az összejövetelen, ezért kérem, terjesszék javaslatomat a résztvevők elé megfontolásra és döntésre.
Tisztelettel:  K.P. ny. hírközlési főtanácsos
_______________________________________________________________

G. Fodor Gábor úrnak
Tisztelt Uram,
fogadja elismerésemet a köz előtti eddigi megnyilvánulásaiért. Ha van rá mód, úgy szívesen megismerném – legalább részleges – véleményét a következőkről, akár a 09.03.-i CÖF plénum előtt (ez esetben nyilván csak egyet, a legelsőt tartanám fontosnak); vagy, ha még utólag, emailben is tudna véleményt mondani, akkor emailben stb. a többire is:

  1. A közelgő EU Parlamenti választások előtt lenne-e értelme,

hogy  – ha találunk rá lehetőséget, akkor –  a többi (minél több) tagállam nemzeti oldalának pártjait, illetve szervezeti és magánszemély támogatóikat a kellő időben megkeressük, pl. petíciók előzetes, tömeges aláíratása formájában, az ő minél szélesebb körű európai összefogásukat előmozdítandó, az alábbi témákban:
–  az európai bevándorlás (főleg és döntően a muszlim bevándorlás) visszaszorítása, de legalább megszüntetése;
–  keresztény jelképeink és hagyományaink védelme;
–  a Nemzetek Európájához kellő együttműködés, előfeltételek kialakítása.
(Referencia lehet ehhez pl. a nemrégiben lebonyolított Pro Minoritate kezdeményezés.)

  1. A hazai állami iskolai oktatásban el kéne érni, hogy NE

lehessen muszlim hittanórát tartani. A honlapjuk szerint ők erre ma jogosultak.  Hogy az shíita, szunnita, mérsékelt, dzsihadista, szalafista vagy milyen irányzat lehet, arról aztán ember nincs aki dönt. Tehetünk-e valamit ez ellen? Mi szeretnénk. Hoffmann Rózsa nem tudott nekünk ilyen tekintetben tanácsot adni. Ha valaki kizárólag magánórán ilyesmit szeretne a gyerekének tanítani, hát akkor persze tehesse (tény, hogy hazánkban is van a muszlim hit oktatásának előélete, kb. 100 évvel ezelőttig).

  1. A magyar Wikipédia „nemzet” fogalom értelmezésében a „magyar

nemzetnek” azt mélyen sértő, a Szent Koronát teljesen mellőző leírása van.

Ugyancsak a Wikipédián létre kéne hozni a „Szexuális aberráció” című honlapot (a gender fogalom terjedése miatt). Magyar történész ill. egy megfelelő szakember segítségével törekednénk arra, hogy ezt megváltoztassuk; megköszönjük, ha megtalálásukhoz tud(nak) segítséget nyújtani.

  1. Egyszerű, nem nagy befolyással rendelkező, különféle korú,

pártállásától függetlenül a haza, a családok és Isten ügyéért apanázs nélkül is tettre kész, lelkes embereknek milyen tanácsot ad, hogy ők mit próbáljanak meg megtenni az elkövetkezendő hétköznapok-hetek-hónapok során?

Nagyrabecsüléssel
G.Gy.
a Magunkfajták Köre nevében
Budapest
_____________________________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!