Közlemény

A Civil Összefogás Fórum nemzet és Európa-ellenes kijelentésnek minősíti Gurmai Zita európai parlamenti képviselő asszony a GYED extráról tett kijelentését. Az MSZP Nőtagozatának elnöke nagy nyilvánosság előtt fordult a családok ellen.

Köztudott Európa és a magyar népesség fogyása, ezért a nőket és családokat segítő intézkedéseket a társadalom összes józan tagja örömmel és szolidaritással támogatja, nem lehet más az uniós állampolgárok véleménye sem.  

Minden megszülető, hagyományos családban felnevelt gyermek biztonságos jövőnk záloga.

Az MSZP-ben politizáló nők véleményét megfogalmazó Gurmai Zita a szorgalmas, gyermekét és munkáját egyaránt szerető anyáktól vonná meg a többletjuttatásokat.

Az előző kormányzati ciklusban megtapasztaltuk, hogy a szocliberális rezsim a családok támogatása helyett a közpénzekből és felvett hitelekből a bankokat finanszírozta. Az IMF hitel kapcsán jól láthattuk, a magát szociális érzékenységűnek mondott Gyurcsány – Bajnai – Mesterházy kormány, miközben a bankokat konszolidálta, minden magyar állampolgár – beleértve a csecsemőket is – nyakába egy millió forint adósságot akasztott.

A CÖF minden eszközt megragad a választópolgárok tisztánlátásának érdekében, hogy leleplezze az MSZP álságos szociális érzékenységét.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!