Közlemény

Az MSZP már megint tévedett

Az MSZP Országos Központja 2017. január 31.-én kiadott sajtóközleményében azon „örömködik”, hogy egy, a Magyar Időkben megjelent cikk alapján mégis kiderült, hogy a Békemenetet nem a civilek, hanem a Fidesz szervezte meg (ráadásul még a cikket is pontatlanul idézik, hiszen az nem a Fideszről, hanem a kormányról beszél).

Sajnos ki kell ábrándítanunk a szocialistákat: már megint lesre futottak. Egy újságírói baki semmit sem változtat a tényeken, amelyek már évek óta ismertek.

Mégpedig:

  1. 2010 őszétől kezdve sokirányú támadás indult a magyar kormány

ellen, amelynek az élén az Európai Unió, a nemzetközi pénzügyi szervezetek és a fősodratú liberális média állt. 2011 végére ez a támadás összehangolttá vált, s a háttérben a kormány és Orbán megbuktatásának szándéka is megjelent. Ebben az időszakban százak és ezrek, hazafiak, szellemi honvédők írtak, telefonáltak a CÖF vezetőinek és a későbbi Békemenet szervezőinek, arra kérve és buzdítva bennünket, hogy szervezzünk nagyszabású tüntetést Orbán Viktor és a törvényes megválasztott, legitim kormány, s egyben nemzeti szuverenitásunk védelmében. Egy átfogó társadalmi akarat jelent meg, s ez adta a kiindulópontot, hogy meg kell szerveznünk 2012. január 21.-én az első Békemenetet. Hiába indul ki az MSZP a régi pártállami gyakorlatából: nem volt kormányzati és fideszes „piros telefon”, nem „szólt le” nekünk Orbán Viktor – ez valódi civil kezdeményezés volt, ami a szocialisták számára bizonyára elképzelhetetlen. Nekik ugyanis, úgy látszik, az a természetes, ha civil szervezeteket valakik, például Soros György, kívülről irányítanak és pénzelnek.

  1. Az első Békemenet több százezres tömege önmagáért beszélt: vajon úgy

gondolja az MSZP, ezeket az országukat féltő embereket „vezényszóra” ki lehetett volna parancsolni az utcára? A szocialisták legnagyobb bánatára azok az idők már elmúltak; a demokráciában egy ekkora tömeg csak akkor megy utcára, ha belülről és a lelkében eldöntötte, hogy mennie kell és ki jelentenie: nem leszünk gyarmat!

  1. Az első Békemenet, ma már látjuk, történelmi jelentőségű volt: valóban

megváltoztatta a hangulatot az Európai Unióban, a nemzetközi közvéleményben, mert megértette az uniós és liberális elittel, hogy ha ténylegesen a kormány megdöntésére törnek, akkor egy társadalom ellenállásával kerülnek majd szembe – és ehhez már nem volt bátorságuk.

  1. Maga Orbán Viktor többször kijelentette: ha nincs a Békemenet, lehet,

hogy ő sem marad miniszterelnök és hazánk szuverenitása veszélybe kerül.

  1. A CÖF-CÖKA, az Echo tv és a szervezők: Bayer Zsolt, Bencsik András,

Csizmadia László, Fricz Tamás, Stefka István és Széles Gábor nem szorulnak külső irányításra: az első után még négy Békemenetet szerveztek, és mindegyiken több százezren vettek részt! Nem véletlen, hogy az elmúlt években senki nem kérdőjelezte meg a Békemenetek civil és alulról szervezett jellegét – erre az MSZP, illetve baloldali és liberális honlapok sem lesznek  képesek.

Javasoljuk a szocialistáknak, hogy ne próbálják befeketíteni azt, amely sok százezer honpolgár számára a legfelemelőbb példája volt a nemzeti összetartásnak!

CÖF-CÖKA Vezetősége

____________________________________________________________

A hivatkozott MSZP közlemény:

Az MSZP Országos Központ közleménye
 
    Budapest, 2017. január 31., kedd (OS) – A civilek elleni támadás Magyarország elleni támadás
    A Fidesz évek óta próbálja hamis vádakkal, a Rákosi-rendszert idéző álhírekkel és hangulatkeltéssel befeketíteni a Fidesztől független civil társadalmat. Környezetvédők, kulturális szervezetek, a szegénység ellen küzdő civilek ugyanúgy áldozatául esnek a Fidesz gyűlölethadjáratának, mint a demokráciáért, átláthatóságért, alkotmányosságért fellépő civilek.

2014-ben az Orbán-kormány hanyag gazdálkodással, költségvetési csalással próbálta megvádolni a civileket, hogy aztán egyetlen esetben sem találjanak szabálytalanságot, a rendőrséget viszont elmarasztalják jogszerűtlen házkutatás miatt. 2017-ben a Fidesz újra akarja kezdeni az államtól függetlenül működő civilek elleni támadást.

Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg a Civilbe Öltözött Fideszesekről sem, ismertebb nevén a CÖF-ről. A kormány szócsöveként ismert Magyar Idők hétfői cikkében azt állította, hogy maga a Fidesz szervezte a Békemenetnek csúfolt politikai propaganda-akciókat, cáfolat híján pedig a Fidesz elismerte, hogy a valódi „álcivilek” mégiscsak köztük vannak.

    A civilek elleni kormányzati támadás, a „norvégozás” és „sorosozás” nevetséges lenne, ha nem lennének nagyon is valós következményei. A Fidesz támogatásokat szüntethet meg, irodákat zárathat be, hatóságilag zaklathatja a tevékenységét kritizáló szervezeteket. A demokráciák éppen abban különböznek az autoriter rendszerektől, hogy ezt csak az utóbbiak teszik.

Az MSZP a civilek napján felszólítja a kormányt, hogy álljon le a szánalmas és hazug gyűlöletkampánnyal, és hagyja a törvényesen, a kormánynál ezerszer átláthatóbban működő civileket tenni a dolgukat. Magyarország abból ugyanis csak nyer, ha a környezetét, alkotmányát, demokráciáját, átláthatóságát vagy oktatását elkötelezett civilek védik – akár a kormányzati rombolással szemben.

MSZP

Szerző
CÖKA

“Közlemény” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Az MSZP által civileknek nevezett akárkik, nem magyar emberek. A BÉKE MENET pedig mély sebeket ejtett a Soros által pénzelt hazaárulókon. Az eddig megszervezett budapesti BÉKEMENET mindegyikén részt vettem. (Sajnos, ha most szerveznének egy következőt, a betegségem és a korommal járó mozgásszervi bajok miatt már csak lélekben tudnék megjelenni. Tudom, hogy most a néhány baloldalinak hazudott egyén ezen „örömködik”) Nem baj. Ők is megöregszenek egyszer, vagy fiatalon mennek a pokolba.

  2. Sajnos, mély fájdalommal meg kell állapítsam, hogy ma már szinte nincs sem igazi kormánypárti, sem igazi jobboldali napilap (talán az egyetlen Magyar Hírlap) kivételével, vagy legalábbis minden napilapba (beleértve a Magyar Idők-et is) beférkőztek a liberál-bolsevik ellenzék Soros-ügynökei, ha ilyen cikk (ilyen újságírói „tévedés”) megjelenhetett benne. Emlékszünk még a Miniszterelnök Úr beszédét meghekkelő „partizánakcióra”, amelyet a baloldali médiák oly melegen üdvözöltek, holott a sajtó- és véleményszabadság kifejezett megcsúfolásáról volt szó.
    Ilyen újságíróknak nem lehet helye a jobboldali sajtóban, mert mérhetetlen politikai kárt okoznak („már el is hangzott: „A kormány szócsöveként ismert Magyar Idők hétfői cikkében azt állította, hogy…”).

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!