Közlemény

A Civil Összefogás Fórum, a többségi magyar civil társadalom meghatározó közössége, tisztelettel és megbecsüléssel köszönti budapesti látogatása alkalmából Angela Merkel kancellár asszonyt.

Az 500 ezres békemenetek egyik fő szervezője, a csendes többség és a kulturált politizálás nevében, biztos abban, hogy Magyarország és Németország vezetőinek találkozója fontos lépés az Európai Unió további politikai és gazdasági állásfoglalásainak harmonizálása terén.

Ne tévessze meg a baráti Németországot és annak civil társadalmát a magyarországi választásokon közelmúltban súlyos vereséget szenvedett ellenzékiek pöttömnyi csoportjainak hangoskodása.

Meggyőződésünk, hogy az Unió legerősebb gazdaságát vezető kancellár asszony figyelmet fordít a magyar emberek törekvéseire, amely Európa szuverenitását elsődlegesnek tartja, és valószínűleg megegyezik az Unió állampolgárainak akaratával.

A Civil Összefogás Fórum úgy ítéli meg, hogy a NATO szövetségében betöltött szerepünk erősíti az ukrán konfliktus mielőbbi megoldását. A kancellár asszony azon igyekezete, amely azt célozza, hogy az Európai Unió politikai és gazdasági együttműködése az Eurázsiai Gazdasági Közösséggel megvalósuljon, a jobb jövő felé vezető utat jelenti.

CÖF-CÖKA Vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!