Közlemény

Az Együtt 2014 mikropárt társelnöke, Szigetvári Viktor, a Kossuth Rádió pénteki műsorában, vitatva a CÖF pénzügyi elszámolását, folyamatos hazudozással rágalmazta meg közösségünket. Mondatait verbális agressziónak tekintjük és 48 órán belül bocsánatkérésre szólítjuk fel. Ennek hiányában, megvizsgálva a törvényi lehetőségeket, a megfelelő jogi eljárásokat megindítjuk.

Az Együtt politikai egylet a Haza és Haladás Egyesülethez és Alapítványhoz külföldről érkező 500 millió forint körüli pénzadományok nyomán alakult meg.

Véleményünk szerint a magyarországi illetékes hatóságoknak jogában áll vizsgálni, hogy a Soros Györgytől, a CAP-tól és esetlegesen a Clinton Alapítványtól, vagy áttételesen a Norvég Alaptól érkező pénzek felhasználása és céljai sérthetnek-e nemzetbiztonsági előírásokat.

Az Együtt 2014 külföldi támogatók tenyeréből kapja a jutalom falatokat, ezért gazdái érdekei szerint, mint a kiskutyák, áll, ül és ugat. Nem elhanyagolható, hogy beismerve háttérből manipulálják a civil tüntetőket, nyilvánosan korlátozott forradalom szükségességéről beszélnek, a demokratikusan megválasztott kormány leváltására szervezkednek.

Hab a tortán, hogy az Együtt társelnöke az elmúlt években pénznyelő automataként működött mindazon szervezetben, ahol szerepet vállalt, melyek neki köszönhetően is felszámolás sorsára jutottak. A MILLA a mai napig sem számolt el pénzügyeivel.

Az ellenzéki politikai paletta perifériájára az Együtt 2014 úgy került, hogy az MSZP kijjebb tessékelte, a DK nem fogadta be, a PM elhidegült tőle, csakúgy, mint a Szolidaritás Mozgalom.

Javasoljuk a tükörbenézést.

CÖF-CÖKA Vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!