Közlemény

Polgáraink szabadon dönthetnek, hogy elfogadják-e a koronavírus elleni védőoltást. A hírek szerint több gyártó oltóanyagából is válogathatunk. Az egyesült ellenzéki pártok többsége, túllépve az egészségügyi szaktudósok autentikus állásfoglalásán, arra biztat tisztán politikai érdekből, hogy az életeket mentő vakcinát ne használja fel a lakosság.

Hétköznapi nyelvre lefordítva, aki nem oltatja be magát, tudatlanul is kézbesíti szülei, nagyszülei életét veszélyeztetve, az esetleges halált. Mocskos kétszínűség ez, amely politikai vírusként elpusztíthatja a magyar emberek pártérdekek nélküli, gazdaságban végzett munkájának gyümölcseit.

A CÖF-CÖKA az értelemre apellál. A koronavírus közös ellenség, amely gazdaságunkat, társadalmunk minden tagját egyformán támadja. Az ellenzék egyesülésével akkor kérkedik, amikor végre kézzelfoghatóvá vált a védőoltás. Fontosabb számára az Orbán-kormány józan észt nélkülöző támadása, mint a vakcina érkezésének öröme.

Az egymás életéért felelősséget érzők, ellentétben az egyesült ellenzék sunyiskodásával, nem kívánják a vírus harmadik hullámának pusztító bekövetkeztét. A Krekó-féle ellenzéket inspiráló politikai nyilatkozatokkal szemben életszerű választ adhatunk úgy, hogy beoltatjuk magunkat. A CÖF-CÖKA arra biztatja polgárainkat, hogy a már több százezer regisztrált védőoltást akaró honfitársunkhoz mielőbb csatlakozzunk.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!