Közlemény

Az atv.online-on megjelent, hogy „Nekimegy a CÖF-nek az MSZP”.

Az MSZP napokon belül a Civil Összefogás Fórumot támadó szóróanyaggal árasztja el az országot. Az MSZP-s aktivistáknak már kiosztották az anyagot – szól a hír.

Az MSZP mélyebbre már nem tud süllyedni.

A választási harcban még soha nem fordult elő, hogy egy párt civil közösségre és ezzel a választópolgárokra támadt.

A Civil Összefogás Fórum támogatói olyan emberek, akik többek között a Békemenetben is összefogtak a nemzetért, Magyarország identitásáért és szuverenitásáért, valamint a közjóért.

A CÖF alapítói és a Békemenet szervezői soha nem akartak hatalmi pozíciókat. Az elmúlt 25 évben nem voltak miniszterelnökök, pártvezetők, szemben az „Összefogás Párt” által kínált hatalomvágyó szereplőkkel.

A CÖF nem integrálódott más pártokba, nem alakított önálló pártot és nem is fog. Szemben más ál-civil szervezetekkel, MILLA, Szolidaritás, Szociális Fórum, stb.

A személyükben megtámadott közéleti aktivisták nem lejárt szavatosságú állami- és pártvezetők, hanem a hazájukért kiálló civilek.

Abban az esetben, ha az MSZP új kampányötletét Ron Werber fogalmazta meg, javasoljuk, hogy az ötlet tanácsadóját pereljék kártérítésre, hiszen nevezett valószínűleg nem sírásásra szerződött.

A Békemeneten, március 29-én csattanós választ kívánunk adni, kifejezve, hogy elutasítjuk a polgárháborúskodók aljas törekvéseit, mert összejövetelünk a megbékélésről, a másik ember méltóságának tiszteletéről fog tanúskodni.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!