Köszönjük Hiller Pisti!

Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, egy MSZP-s volt pártelnök egyetértően nyilatkozott a határzárról! Szó szerint azt mondta:
„Én nem szeretem, hogy az országunk határán kerítés van, csak már mondjon valaki ennél jobbat”

Tóbiás József, az MSZP jelenlegi pártelnöke nem késlekedett kijelenteni, nem szeretné, ha ezen kijelentés alapján a Fidesz holdudvarának részeként kezelnék az MSZP-t, és felszólította Hiller Pityut, korrigálja kijelentéseit. Nem sokkal ezután újabb MSZP-s bakik következtek. Az első, amikor az utóbbi időben tv-sztárrá avanzsált „agrárszakértő” elnökhelyettes, Gőgös Zoltán elég nagy butaságot mondott.

Megnyilvánulását, amely minden alapot nélkülözött („Törökország is Európa része. Hát Európai Uniós tagságra pályázik, tíz éve lassan, csak először adni kellene a nőknek szavazati jogot. Ugye, ez a probléma Törökországgal, most már remélem, ezt megoldják.” – elsőként a muszlim világban, 1935 óta van a török nőknek szavazati joga) nemsokára követte a másik: „ha nagyon sürgősen nem lesz európai megoldás, ha nem ott oldjuk meg a problémát, ahol keletkezik, akkor tényleg valahogy le kell zárni a külső határokat” ez utóbbi. ráadásul túl hamar követte Hiller kijelentését, ezért jelentőségénél is nagyobb hullámokat vert fel. Aztán nem telt el 24 óra sem, és korrigálta kijelentését arra való hivatkozással, hogy az újságíró félreértette őt. Mindez természetesen nem tesz jót az MSZP támogatottságának. Az utóbbi időben egyre több szavazót veszít, támogatói tábora rohamosan fogy. Még néhány ilyen kijelentés, és talán még az is megtörténhet, ami nemrég Lengyelországban, a következő választáskor még a parlamenti küszöböt sem fogják elérni. A baloldali megmondóemberek pedig hiába próbálják fenntartani a látszatot, és szajkózzák, hogy ennyi meg annyi választója van a baloldalnak, mivel egyetlenegy igazi párttömörülés sincs, nagyon könnyen előfordulhat, hogy a Fidesz 2018-ban ismét elérheti a kétharmadot. Szigetvári Viktor nyílt levelet intézett Tóbiás Józsefhez a magyarázatra szoruló nyilatkozatok miatt. Valóban, a kijelentések miatt tényleg szükség van magyarázatra, bár elég egyértelmű amit Gőgös Zoltán immáron korrigált változatban mondott: európai megoldás hiányában szükség van a határzárra. Így tovább csak MSZP, kívánjuk, hogy minél több hilleri-gőgösi nyilatkozatot tegyenek a nyilvánosság felé, aztán előbb-utóbb mindegyikük visszamehet a civilszférába. A hoppon maradt szavazók majd akkor számon kérhetik a megmondóembereken, hová is lett az a párt, amit ők kormányzati pozícióban lévőnek állítottak be, miközben támogatottságuk napról napra csökkent.

Coleen Bell amerikai nagykövetasszony nem érte el a várt sikert a Corvinus (gyermekkori nevén Marx Károlyról elnevezett Közgáz) egyetemen, sőt, néhány nappal ezelőtt még Washingtonba is hazarendelték a hölgyet egy kis beszélgetésre. Ott hogy pontosan mi történt, azt nem tudjuk, de azt hiszem, teljesen mindegy, hiszen nem vagyunk egy csillag az amerikai zászlóban, így nem is kell igazán foglalkoznunk ezzel. Jeff Duncan, Dona Rohrabacher és Lloyd Poe amerikai képviselők felemelték szavukat, és felhívást intéztek a nagykövetasszonyhoz, vonja vissza Magyarország elleni korrupciós vádjait. Már annyi ország, és annyiszor próbálta megtámadni hazánkat az elmúlt öt évben az orbáni vezetés miatt, és még annyi támadás előtt állunk, hogy eggyel több vagy kevesebb non-paper (emlékeztető) érkezik a kormány számára, nincs jelentősége. Ennél sokkal fontosabb az, hogy „Támogasd Orbánt!” felkiáltással a magyar migrációs politika mellett demonstráltak Párizsban, és a bajor miniszter is elégedettségét fejezte ki hazánk migrációs rendelkezéseit illetően, de Orbán Viktor egyértelművé tette, köszöni az elismerést, de nem fogadja el, hogy máshol döntsék el sorsunkat. Egyszóval a magyar emberek úgy döntöttek, meg kell védeni az országunkat! Az elmúlt héten megindult az aláírás-gyűjtés a kvótarendszer bevezetése ellen.

Magyarországnak szuverén joga, kit enged be és kit nem országhatárainkon belülre. Ha elfogadnánk a kvótarendszer adta szabályozást, akkor öt éven belül egy Szeged nagyságú lélekszámmal bíró új várost kellene jelölnünk Magyarország térképén Kvótaváros néven. A népvándorlás, melynek beláthatatlan következményei lehetnek, emelte ki Orbán Viktor, valóban óriási költségeket jelentene az ország számára, ami természetesen hatással lenne az adófizetők terheire, és még más jelentős helyekről is kénytelen lenne a kormány pénzeket átcsoportosítani vagy elvonni. Törvényjavaslatot nyújt be a Fidesz a kötelező betelepítési kvótarendszer ellen, illetve ezáltal Európa elözönlése ellen. Kontinensünk még nem érzi át, hogy egy olyan még korábban nem látott helyzet áll elő, amelyre csak kevesen mertek korábban gondolni, igaz, Orbán Viktor már korábban is rámutatott, világhatalmi átrendeződés kezdete látszik amely akár még fegyveres konfliktushoz is vezethet.

Tehát felkérem a T. Olvasót, ha teheti, szánjon két percet rá, és írja alá az első adandó helyen az aláírás-gyűjtő ívet, mert ezzel az országot és a nemzetet szolgálja!

Szerző
Molnár Tibor

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!