KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

Baj, hogy Bajnai a bajt hozza a nemzetre!

Az utcára kivezényelt, félrevezetett Bajnai-féle bozótharcosok, szabad csapatok, felhergelt fiatalok mind-mind a demokrácia ellenlábasai, a hatalmat visszaszerezni akaró bukott, az országot tönkretevő politikusok felbérelt követői.

A CÖF-CÖKA ezúton üzeni, hogy elutasítja a pártpolitikai haszonlesésből indíttatott mondvacsinált okokra épített provokatív utcai balhékat. Elutasítjuk a Fidesz-székházban történt birtokháborítást, mert ez nem fiatalos és szimpatikus „forradalmiság” volt, hanem szimpla birtokháborítás és károkozás, ami egyszerre volt inkorrekt, jogszerűtlen, cinikus és erkölcstelen. A fiatalság nem ettől lesz „vagány”; az ilyen akciók csak nihilizmust, gyűlöletet és előítéletet árasztanak. Felszólítjuk Bajnai Gordont és követőit, a hozzájuk csatlakozó fiatalokat, hogy álljanak el a március 30.-ára tervezett újabb akciójuktól, mert ezekkel az átlátszó, Saul Alinsky által sugallt módszerekkel a törvényes és erkölcsi rendet veszélyeztetik!  

Megértjük, hogy egy újonnan alapított esélytelen párt nehéz helyzetben van és vezetői a régi nótát akarják a választó polgárok fülébe húzni.
Azt is látjuk, hogy a szocliberális beidegződésektől képtelenek megszabadulni. Számukra az ország ismételt rabszolgasorsba adása busás bevételt eredményezne.

Üzenjük azonban, hogy ne fenyegetőzzenek, csendben húzzák meg magukat, és kérjenek bocsánatot a társadalmi morál lezüllesztéséért és a gazdaság mélybetaszításáért.
Szolidáris módon gyűjtsenek az államadósság csökkentésére, a devizahitelesek megsegítésére, mert nyolcéves országlásuk alatt úgy meggazdagodtak, hogy ez nekik nem okozhat gondot.

Végül is legyenek támogatói az általuk egekbe emelt gáz- és elektromos áram árak csökkentésének. Jó, ha tudják, százezrek csatlakoznak nap, mint nap a rezsicsökkentés megvédéséhez.

Világossá tesszük, nem lehet a 2010-ben törvényes választásokon létrejött demokráciát mini puccsokkal lerombolni, még ha ezt „EGYÜTT” teszik, akkor sem.

Békés, minden ember méltóságát tiszteletben tartó államban kívánunk élni. A többség nem ül fel a provokációknak, de ha kell, csendben, a „Békemenet” erejével válaszolni fog.

CÖF alapító szóvivők
CÖKA Kuratóriuma

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!