Felhívás – szellemi honvédelem

FELHÍVÁS

Ötven, magát értelmiséginek mondó osztrák és német, szakmájukat tekintve filozófus, publicista, zenész, tudós, képzőművész és költő kiáltványban buzdítja Európa polgárait a magyar kormány megdöntésére.
Lázadást szítanak, Magyarországot a kontinens „rothadó gócának” nevezik. Mint írják, a magyar népet fel kell szabadítani, az Orbán-kormány egyre fasizálódó uralma alól.
A kiáltványt a marxista nézeteiről elhíresült dramaturg, Klaus Pierwass szövegezte, melyben a szélsőbaloldali és a balliberális nézetek egybefonódnak. Íme, újra összenőtt, ami összetartozik: az internacionalizmus és a globalista kozmopolitizmus.
A leginkább árulkodó mondat a kiáltványban az, amikor arról írnak, „az Orbán-kormány zavartalanul jobboldali rezsimmé alakítja át az államot.” Igen, itt a lényeg: az európai közvélemény e főgurujai, felkent véleménymondói számára a „jobboldaliság” főbenjáró bűn. Ezek a hölgyek és urak semmit sem értettek meg a demokráciából!
Túl e kiáltványon, immáron nyilvánvaló, hogy erőfitogtatás kezdődött egy Európa-uniós nemzet ellen, ahol a kezdeményezők többek között az Európai Unió Parlamentjében ülő baloldali, szélsőbalos és liberális képviselők.
Állj, eddig és ne tovább!
Az Európai Bizottság, a Tanács és a Parlament rossz úton jár. Saját felelősségükről kívánják elterelni a figyelmet. Az évek óta elhúzódó gazdasági válság kialakulásában elszámolnivalójuk van. Magyarország pellengérre állítása a lényegről történő figyelem elterelés. Bizony, elégtelenre vizsgáztak, itt az ideje az Unió teljes szerkezetének átalakítására.
A régi uniós tagállamok pénztőkései nyomorba döntötték Közép-Kelet és Dél-Európa polgárait. A válság egyre mélyül és talán az utolsó csepp a tengerben Ciprus, ahol az uniós vezetés már a magánvagyonok egy részét is elvette.
Az IMF és az Európai Központi Bank által vezérelt erőszakos hitelnyújtási cunami és annak feltételrendszere az érintett országok gyarmatosítását, polgárainak elszegényítését jelenti.
Magyarország ebből nem kér. Keservesen, de saját erőből fogunk kilábalni a ránk erőltetett adósságból. Példát szeretnénk mutatni arról, hogy hogyan lehet újabb adósságok elkerülésével a nehézségeket vállalva, de szabadnak maradni.
Ez rémiszti meg a multinacionális cégek és bankok gazdáit.
A hajánál előrángatott magyar ügyek, amelyeknek nagy többsége a hazai bukott politikusok és külföldi elv-barátaik hazugságain alapulnak, eltörpülnek a valós uniós gondok mellett.
Kettős mércét állítanak és provokálnak bennünket, Az Unió egyenrangú tagjait, akik e közösségben békében, saját erőből vállalták fel a válságból történő kilábalást.
Kijelentjük, hogy csakis az igaz érveket fogadjuk el és párbeszéd alapján azokat az Európai Unió szabályai szerint figyelembe is vesszük.
Most arra kényszerülünk, hogy a keresztény Európa gyökereiből táplálkozva, hazánk védelme érdekében meghirdessük nemzetünk szellemi honvédelmét. Szólítunk minden közéleti gondolkodót, értelmiségit, a tudomány embereit, hogy tömörüljünk egységbe azért, hogy a hasonló megnyilvánulásokra békés eszközökkel, tényekkel, igaz érvekkel tudjunk reagálni.
A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány várja a szellemi honvédelemben részt venni akarókat. A pártérdekeket kiszolgáló hazudozókat tükör elé kell állítanunk. Meg kell védenünk a tiszta és demokratikus választásokon kialakult, a polgárok többségének véleményét tükröző politikai akaratot, meg kell védenünk azt a legitim módon megválasztott kormányzatot, amely a demokratikus, jogállami normák betartásával működik immáron harmadik éve.
Vagyis, meg kell védenünk a demokráciát Európa baloldali-balliberális véleményvezéreitől, mindenkitől, aki kétségbe vonja egy EU-s ország jogát a szabadságra és a nemzeti szuverenitásra!

A fentiek szerint meghirdetjük a szellemi honvédelmet, amelyhez a „Békemenet” civil kurázsin alapuló erejét is csatlakoztatjuk.
Várjuk a jelentkezéseket az info@civilosszefogas.hu címre.

CÖF alapító szóvivői
CÖKA kuratóriuma

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!