Kiszivárgott!

Kedves Barátaim!

EZ EGY VÉRES KARD, AMIT KÖRÜL KELL HORDOZNUNK AZ ORSZÁGBAN!

Kérlek Benneteket, hogy terjesszétek! Ez nem pártkérdés!

A HAZA MINDEN ELŐTT!

Az a hálózat, amely a szálakat mozgatja, összefogásunk nélkül győzni fog rajtunk! Ha nem lesz elsöprően egységes a választási eredmény, bármi bekövetkezhet.

Csak gondoljátok végig: ha az Unió ránk kényszeríti a kötelező befogadási kvótát, ami évenként tíz- és tízezres tömeg eltartását zúdítja ránk(eltartási hozzájárulásról nincs szó!), akinek munkát, lakást, megélhetést, családok egyesítését(!) kellene biztosítani, mekkora terhet jelentene minden magyar lakos számára, amikor épp, hogy mentesült az ország a gazdasági bedőléstől és viszonylag egyenesbe jöttünk!

Ráadásul a következmények! Rövidesen várható, hogy a Nyugat kijelenti: több migránst nem enged be, ők megteltek! Ezek után ránk özönlik a határokon kívül rekedt, már Európában lévő + a folyamatosan érkező utánpótlás, a milliókkal számolható beáramló migránstömeg! ÖNMAGÁBAN A KERÍTÉS KEVÉS LESZ!

Közép-Európát megszállja az az új náció, akik egymással sem voltak képesek megegyezni soha, mi pedig létszámunk és európai szokásaink miatt elveszünk közöttük! Gyakorlatilag halálra, kipusztulásra vagyunk ítélve, amely 20-50 év között a legnagyobb valószínűséggel bekövetkezik!

Ezt jól tudják azok a pénzes, a világot átszövő nagyhatalmú körök, akiket Soros György és jól megszervezett, felkészített hálózata képvisel! Számukra mi feláldozhatók vagyunk! Ez nem rémhír, ez tény! TESSÉK VÉGIG GONDOLNI ÉS ERŐNKHÖZ KÉPEST TENNI ELLENE! TALÁN MÉG VAN REMÉNY, HA ÖSSZE TUDUNK FOGNI!

KÉREK MINDENKIT: TERJESSZE PÁRT HOVATARTOZÁS NÉLKÜL, MERT A BAJ MINDENKIRE LECSAP, NEM FOG VÁLOGATNI! EGYARÁNT ÉRINT FIDESZEST ÉS JOBBIKOST, BALOLDALT ÉS JOBB OLDALT EGYARÁNT!

A GYEREKEINK JÖVŐJÉRŐL A MI KÖTELESSÉGÜNK GONDOSKODNI ÉS MOST EZ A VESZÉLY ELSŐSORBAN ŐKET FENYEGETI!

Szeretettel és bizalommal üzenem Nektek: D. É.

Sajnos, eddig minden előérzetem, mint egy mai Kasszandrának, beteljesedett. (Az unióbeliek pártszakadásától a népvándorlásig!) Az ösztöneim azt súgják, most sem tévedek. Jön az újabb Trianon, csak ez pusztítóbb! Ez a figyelmeztetés fontos: OLVASSÁTOK, ÉRTSÉTEK!

Figyelj !!! Kiszivárgott !!!

Kiszivárgott – érdemes komolyan venni !!!

Érdemes komolyan venni, mert ne adja Isten…​ Kiszivárgott a Soros-féle kvótapaktum 

Miközben a híreket az ellenzéki pártok közötti viták uralják, addig már titokban megszületett a döntés jelöltek névsoráról.

Soros-féle kvótapaktum, így emlegetik a két hete megszületett megállapodást, aminek mentén máris kiválogatták a migráns-párti-politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket.

A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni nem kevesebb, mint 66 egyéni körzetben!

A végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség.

Soros György hálózatának tagjai, illetve egyes ellenzéki politikusok az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, pontos számításokat végeztek, hány körzetben és hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb migránspárti jelölteket. 

A kiszivárgott részletek szerint legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan utolsó pillanatra időzített, villámcsapásszerű visszalépést, amely után csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével. 

Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migráns-párti politikai fordulatra.

Soros György vezérletével apró részletekbe menően kidolgozták a 66 egyéni körzetben történő visszaléptetési rendszert. A választás napjára csak a legerősebbnek gondolt ellenzéki jelölt neve maradna a szavazólapokon, miután a többiek a választások előtt közvetlenül, a legutolsó órában dobnák be a törölközőt.

A kvótapaktum még olyan részletekre is kiterjed, hogy a már kinyomtatott szavazólapokon ekkor már csak fekete filctollal lehet majd áthúzni a visszalépők nevét (a törvény a szavazás megkezdéséig még lehetőséget ad). A szigorúan megszabott feltételek szerint bármely pártból kizárólag olyan ellenzéki képviselő javára történhet visszalépés, aki garanciákat adva elkötelezi magát a határok megnyitása, a Soros-párti migráns politika mellett.

Része a tervnek továbbá, hogy a Soros által finanszírozott, illetve általa befolyásolt médiumok országos kampány keretében fogják terjeszteni az egyedül esélyes jelöltek listáját. Vagyis azon egyéni jelöltek nevét, akik vállalták a kvótapaktumban való részvételt.

Az első félév végéig áttörést akarnak elérni, mondhatni bármi áron. Sürget az idő, világpolitikai érdekek forognak kockán. 

Ha sikerülne megtörni az Orbán-kormány ellenállását, az első félév végéig, június 30-ig az Európai Unióban akadály nélkül meg lehetne szavaztatni az új kvótaszabályokat. Hogy aztán néhány hónap leforgása alatt migránsok tízezreit telepíthessék át az eddig még dacoló közép-európai államokba. 

Ezt követhetné a migránsok folyamatos, üzemszerű betelepítése. Ahogy azt a belga miniszterelnök nemrégiben egy interjúban kifecsegte a kvótaügyben bármi áron meg kívánják törni a még ellenálló politikai erőket, mindenekelőtt Magyarországot.

Még a bolgár elnökség idején, tehát az első félév végéig el akarják fogadni azt a már megfogalmazott új kvótaszabályt amely egy szoftverként működő számítási rendszer segítségével rendszeresen szétterítené a felgyülemlett migránstömeget. 

Ez Magyarország számára évi tízezer migránst jelentene, akik mindannyian kérvényezhetnék a családegyesítést, így a számuk pillanatok alatt a többszörösére nőhet.

Azért ennyire sürgős, mert a július 1-én felálló osztrák elnökség belpolitikai okok, a szabadságpárti koalíció miatt nem engedhet ilyen súlyú migráns ügyben, míg a kisebb lobbierővel bíró bolgár elnökség az év első felében erre még lehetőséget kínál.

A terv útjában elsődlegesen a határozottan kitartó Orbán-kormány áll. 

Ezért lenne elsőrendű érdek Sorosék számára a magyar politikai térkép átrendezése. 

A kiszivárgott információk szerint Soros György stratégaként személyesen is részt vett a terv kidolgozásában és nem riad vissza újabb nagymértékű anyagi áldozattól sem.

A kvótapaktum szervezésében, a migránspárti képviselők kiválogatásában fontos szerep jut a Soros György által finanszírozott Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalomnak. 

Aktivistáik a hétvégén már gyakorlatoztak Hódmezővásárhelyen.

Tegyük fel hogy a hír nem igaz de , akkor is meggondolandó a Márki Zay Péter ( Hódmezővásárhely jelenlegi polgármester ) kijelentése , miszerint Nagykoalíciót akar a Fidesz ellen, csak nem hangoztatja , hogy háttér-megállapodás van Sorossal , ….. és mi jön azután, kormányválság, új választáskiírás, vagy anarchia (az még jobb, zavarosban halászni) tehát időhúzás …., e közben Soros átviszi az EU-n a kvótát, hogy az országok vegyenek fel pénzt az IMF -től uzsorakamatra, és a kollaboránsokat vagy eldobja mint a rongyot, vagy ad nekik valamilyen szervilis állást. 

Ébredj !!!!!!!!! Figyelem !!!

A Hír TV adásán az alul futó információs csíkon már most név szerint és körzetek szerint sorolja az esélyesnek tartott ellenzéki jelöltet, akikre szavazniuk kell. Ezt is megértük…

D. É.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!