Kik támadnak és hogyan. Tudjuk, átéltük, 50 évig

Üdv. CÖF!

Mi most itt egy Magyarországon indított és a magyarok (társadalmunk, törzsünk, fajunk) ellen PÁR TÍZ ismeretlen, de kiszámítható célú személy aljas politikai támadását éljük át. Pontosan ismert minden szegmense, minden cél, minden mód. Épp csak röhejes a kivitelezés. Ha én csinálnám a kontinentális háborút, azért sokkal jobban konspirálnék – pl: nem Sorosra bíznám a pénzügyeket, hanem KÁINRA. Tudjuk ki ő. Egy Totál Balfék.
Harminc évente, ciklikusan – feszültségeket keltenek a demokraták. Tudjuk kik (Voldemort). Ez így megy sok száz éve, ezredéve. HARMINC évente háború….. Jegyezd meg. HARMINC / HATVAN / KILENCVEN évente.

Megint az EGYEMBER szindrómával állunk szemben – vagyis EGY emberre kell(lene) koncentrálnunk, pedig emögött egy komplett stratégiai tervező iroda áll. Soros és McKáin csak a frontemberek, az arcok, akikre lehet tojást dobálni. A háttérben a Clinton klán dübörög. Demokraták.
Van más megnevezésük is, : BILDERBERG-csoport, Rothschild, stb.

A fegyvert nem csak legyártani-, hanem eladni is kell. A fegyvergyárak raktárai ÉPPEN MOST teltek meg. Dugig.

Pár tíz ismeretlen személy támad meg EU-szerte (HU, PL, SK) – nemzeteket, országokat. Pár tíz személy, több száz millió személlyel szemben.
Gondolom, hogy ha V4 szinten indítanánk Békemenetet, és akkor felmennénk a „brüsszeli iroda központba” is, akkor ez egyszer és mindenkorra véget érne?!

Pontosan ugyanaz a bolsevista szag (devla) terjeng szerte az EU-ban, mint 19-1990 között, épp csak nem a nyugati államokban volt.
A boslevizmus szétterjedt, nem hogy megszűnt volna, hanem elfertőzte a teljes nyugati Európát, csak ezt ők még nem tudják…. !!

Ha ehhez hasonló támadást indítanánk el ővelük szemben, akkor a NATO fegyveres erői egy nap múlva itt lennének. Tankokkal.

Lásd 1956 Október. UGYE HASONLÓ az eset ?!

Üdv,
M. L.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!