Háttérkép a francia választásról

Tisztelt Címzett!

 Alább olvasható a véleményem a francia választásról.

 Apokalipszis, avagy lehull a lepel. A bankár birodalom, a pénzügyi háttérhatalom illúzióra, kevésbé elegánsan fogalmazva hazugságokra épült fel, kezdve attól, hogy a napóleoni háborúban Napóleon győzelmének álhírét keltették, hogy mindenki gyorsan és olcsón szabaduljon azoktól a befektetésektől, amelyeket Napóleon vereségében bízva tettek meg, így ezeket a felbecsülhetetlen javakat fillérekért fel lehetett vásárolni.

Az eredeti tulajdonosok örültek, hogy el tudták ezeket adni, ameddig rá nem jöttek, hogy Napóleon tulajdonképpen vereséget szenvedett. Bűnben fogant a Rothschild bankbirodalom dinasztiája és a hazugság, a megtévesztés mind a mai napig a fő eszközük a pénzügyi háttérhatalmuk megőrzésére. Ugyanehhez a körhöz tartozik George Soros is, aki állítólag egy jótét lélek, aki filantróp természetéből adódóan támogat humanitárius ügyeket. S ugyanez a filantróp, jó ember mondja azt, hogy másfél millió migráns kellene jöjjön az EU-ba évente és fizessünk különadót, hogy eltartsuk őket.

Az unió annyira demokratikus, hogy a demokratikusan megválasztott kormányoknak diktál egy senki által soha nem választott bizottság. Annyiban demokratikus, hogy láthatóak a vélemények és a bevándorláspolitika kritikusait még(?) nem hurcolják meg. Annyiban viszont már nem, hogy ez a demokratikus akarat érvényre juthasson. Ennek előképe volt az amerikai választás, amelyben győzött a non-intervencionista politika, az oroszokkal és kínaiakkal való kiegyezéspártiság. Majd a háttérhatalom félreállította az ehhez a politikához szükséges embereket és Trump kénytelen volt politikát váltani és szembemenni a saját korábbi elveivel.

Most abban a Franciaországban, amelyik a terrorizmus egyik fő európai központja és áldozata tartanak választásokat. Érdekes az egész történet. A bevándorláspárti liberális, EU párti centrista jelzőt kapott. Mintha ő volna a politikai közép, amikor egy markáns federalista, Franciaországot megszüntető és egy szövetségi államba beolvasztó politikája van. Ez még egy valamennyire érthető dolog, mert mindenki azt tartja centrumnak, amit akar. De hogy független volna? A Rothschild bank korábbi alkalmazottja??? A korábbi szocialista Hollande kormány gazdasági minisztere??? A jelenlegi francia gazdasági problémák egyik felelőse??? Érdekes, hogy Le Pen esetében nem emlegetik, hogy független. Mert ő tényleg az. És nemzeti. És bevándorlásellenes. Vajon a terrorcselekményeket tekintve mit mond a normalitás: jöjjenek további bevándorlók abba a Franciaországba, amely az eddigieket sem tudta integrálni, vagy stop, oldjuk meg a problémákat és meglátjuk utána? Szerintem a normalitás alapján az utóbbit lehet előnyben részesíteni.

Külön érdekes momentum – hogy a hazai percembereknek is megadjuk a kellő tiszteletet – hogy a femen meztelen feminista hölgyei az egyedüli női jelölt ellen tüntetnek és nem azok ellen, akik a muzulmán nők férfiak általi elnyomásában partnerek.

Megmondom én, hogy mi lesz a lakmuszpapír: nézzük meg, ha van egyáltalán kimutatás róla, hogy a franciaországi szavazásra jogosult iszlám hitűek hogy szavaznak. Milyen arányban maradnak távol, milyen arányban szavaznak Le Pen-re és milyen arányban Macron-ra? Talán ez az, ami mindent tisztáz. A lepel lehullott. A feministák a női jelölt ellen, az EU-párti bevándoroltatót centristának nevezik és függetlennek, a magát konzervatívnak nevező a bevándoroltató mellé áll a nemzeti törekvéssel szemben. Több feje van az óriáshidrának és a nemzeti erők, Európa tényleges védői a nehéz harcba felszerelés nélkül kell induljanak. Szemben állnak az iszlám hordákkal, hátukat görög tűz perzseli, oldalba támadják őket a hazai kollaboránsok, miközben a pénzügyi háttérhatalom a biztos távolból dörzsöli a markát. De ki tudja, talán sikerülhet. Termopüle védelmezői sem kaptak otthonról segítséget és a sokszoros túlerővel szemben a személyes kitartásuk, fegyelmük és az apró helyzeti előnyök felismerése is kihasználása segítette őket hazájuk védelmében, akárcsak az egri várvédőket. Félek, hogy a becstelen, álnok és hazug háttérhatalmi illúzióval szemben a lényeglátókra Laokoón sorsa vár. Ne legyen igazam.

 Üdvözlettel,

 L. Á.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!