Jó, ha tudják vádlóink, van mitől tartaniuk!

 

osszefogas_nepszavaAz egyik kereskedelmi tévében szemében izzó gyűlölettel CÖF-ös gazembereknek nevezett bennünket Szigetvári Viktor. A sárga irigység beszélt belőle, mert az ellenzéki civilek létszáma kicsiny töredék a nemzeti polgári oldal aktív tömörüléséhez képest. Az ellenzék civiljei többségükben mára pártkatonák lettek. A düh pedig rossz tanácsadó… – írja le véleményét Csizmadia László, CÖF-CÖKA elnöke a Magyar Hírlapban.

A Gyurcsányt és Bajnait felváltva kiszolgáló táskahordozók, mint a baloldali összefogás hataloméhesei, mindenre képesek. Nem csoda, az őszödi beszéden szocializálódtak. Vezérük élete legjobb beszédének tartja az ott elhangzottakat, és a kiszivárogtatásról szóló rendkívüli adásban hülyének nevezte csatlósait. Tehát Szigetvári sem kivétel. Ő a CÖF-öt anyagilag támogatók létét megkérdőjelezi, és a közösséget nyíltan közpénzek és Fidesz-pénzek megszerzésével vádolja. Mindenki úgy él, amint ítél. Mi a polgárok támogatásaival minden évben a törvényeknek megfelelően elszámolunk. Pénzügyeink vizsgálata nem Szigetvári feladata, arra megvannak az illetékesek. No de! Visszautasítjuk, hogy a hazugsággyárosok, a 2006-os állami költségvetés trükközői és mindazok, akik ki tudja, milyen kötelezettségvállalás mellett külföldi támogatóktól tisztázatlan eredetű pénzeket fogadnak el, minket meggyanúsítsanak.

Joggal kérdezzük viszont, hogy Simon Gábornak lehetnek-e még olyan párttársai, akik 240 milliót tartogatnak bankszámláikon. A CÖF támogatóinak felháborodott levelei választ várnak az amerikai lehallgatási botrány kapcsán kiszivárgott balliberális párt- és civilszervezeteknek átutalt dollárokról. Mellesleg az éhségmenet vezetőjének nem okozott volna gondot a CÖF ismeretterjesztését leköröző kampány megfinanszírozása, telt volna erre bőven homoküveg zsebéből. És vajon mennyi közpénzt emésztettek föl az ellenzéki pártok vezetőinek és tagjainak cégcsődjei és -felszámolásai? Az offshore cégeik adóparadicsomokba átmentett, eltitkolt adói? És akkor még nem beszéltünk az SZDSZ csődjéből származó adóssághalmazról, a Motim rablóprivatizációjáról és a Hajdú-Bét felszámolásáról, amelyek közül egyiket sem lehet kitenni az Összefogás pártjainak ablakába.

Nincs még vége a 2002–2010 között elkövetett rablóprivatizá­ciókkal és a nemzeti vagyon elherdálásával foglalkozó ügyészi vizsgálatoknak! Figyelmeztetésül szolgálhat a 2014. február 18-án kelt értesítés, amelyet a Legfőbb Ügyészség Nyomozásfelügyeleti és Vád-előkészítési Főosztálya írt a CÖKA-hoz. 2010 óta folyik nyomozás az előző kormány felügyelete alatt működő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. ellen, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt.

A Legfőbb Ügyészség a nyomozás lassúsága miatt benyújtott panaszunkra az alábbiakat közli: „Az iratok alapján megállapítottam, hogy bár a Fővárosi Főügyészség az ügyben a fokozott felügyeletet rendszeresen gyakorolta, a nyomozás valóban nem halad a megfelelő ütemben. A büntető eljárás időszerűségének hatékonyabb nyomozásfelügyeleti munkával történő biztosítása érdekében a szükséges intézkedéseket megtesszük.” Jó, ha tudják vádlóink, van mitől tartaniuk, kormányzásuk idején gyaníthatóan visszaéltek a rájuk bízott, milliárdokban mérhető, minden magyar polgárt érintő nemzeti vagyonunk kezelésével.

Forrás: Magyar Hírlap

fotó: Népszava / Tóth Gergő

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!