Javasolt közlemény

A HELYZET AZ, HOGY KORMÁNYUNKNAK AZONNAL KÖZLEMÉNYT KELL/ENE/ KIADNI, AMELYBEN TÁJÉKOZTATJÁK A VILÁG KÖZVÉLEMÉNYÉT, A KÖVETKEZŐKRŐL!
P.A.Á.

 
KÖZLEMÉNY

A napjainkban kialakult válsághelyzetre való tekintettel, a magyar kormány kötelességének érzi, hogy tudassa a világ országainak vezetésével, valamint a nemzetközi- és Civil szervezetekkel, élen az ENSZ vezetőivel, hogy Magyarország vétlen ütközőpontja a migráns eseményeknek. Földrajzi helyzeténél fogva került ebbe a nem kívánatos helyzetbe, amelynek megoldása nem a mi kezünkben van.
Részünkről betartjuk az EU-s szabályzókat, törvényeket, így amíg nem történik meg azoknak a kialakult élethelyzethez való korrekciós kiigazítása, nem tudunk mást tenni, mint a korábbi és jelenleg érvényben lévő előírások betartása alapján cselekedni.
A migránsok vonatra szállásának visszatartása nem rajtunk múlik! Az érvényben lévő Európa Uniós előírások nem engedik meg! Az ellenünk hangoztatott méltatlan és valótlan rágalmakat, ezúton visszautasítjuk!
Aki a megoldás elősegítését kívánja és szorgalmazza, forduljon bizalommal az EU vezérkarához, az ENSZ főtitkárhoz, a NATO főtitkárhoz, az USA elnökéhez, hogy csak a jelentősebbeket emeljük ki.
A Hazánkban felgyülemlett embertömeg visszautaztatása Görögországba, mint szintén EU-s tagállamba -ahol a törvénytelen határsértők folyamatosan partra szállnak- s ahol regisztrálás nélkül engedik tovább az ismeretlen -általunk hiteles módon ellenőrizhetetlen- embertömeget Nyugat Európa felé, szintén EU-s törvényt sértő módon, fent nevezettek felelős hozzáállásával oldható meg.
Kéretik fentiek szíves tudomásulvétele és a sajtó, rádió, valamint az írott- és elektronikus médiákon keresztül a valós helyzetet bemutatni rólunk, nem pedig hamis híreket és csúsztatások sorozatát nyilvánosságra hozva terjeszteni. Különösen élő szóban, a TV Híradókban és kommentárokban.
Aki nem hiszi mi a valós helyzet nálunk, per pillanat, jöjjön el Magyarországra, s győződjön meg a saját szemével. Előzetes bejelentkezést követően, kérdezzen rá hivatalunk szakértőire, felelős tisztségviselőire.
Budapest, 2015. szeptember 2.
A Magyar Köztársaság kormánya

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!