Európa?

Kedves Civilek!
Az osztrák közúti és vasúti határzár, a németek követhetetlen véleményalkotási metódusa a kit fogadok és kit nem fogadok kérdésében, valamint a franciák kettős mércéje a magyar megoldások tekintetében mind azt mutatják, hogy megint nem tekintenek bennünket egyenrangú partnernek az Unióban.
Már megint a liberális baloldali hazugság adagolások, melyek most a magyar zöld határon tömegével bejövő idegenek ügyében megint helyi, időszakos maximumot értek el. A mi belső, a megsemmisítésünkre törekvő ellenségünk.
A gondolkodásában megközelíthetetlen Orbán Viktor számukra az egyként megjelölt, támadható közellenség. Az ö hibáztatásának ismételgetésével, mintegy önszuggesztiós terápiát írnak fel maguknak elég régóta. Pedig ő egyszerűen a nagy többséggel megválasztott, a hazájáért felelősséget vállaló, magyar miniszterelnök, aki a személyes megtámadtatását élhette többször át Magyarországért. Amióta végignéztem Orbán Viktor Brüsszelben történt számonkérését (pantomim elemekkel tarkázva), melyben az ellenünk felszólalók egymás tájékozatlanságát, ostobaságát voltak képesek túllicitálni, egyértelmű lett, ezektől az emberektől bármi, indok nélkül is, bármi elképzelhető, a hazugság is.
Már megint nem méltó a pálya az Unióhoz sem, és már megint ebben kell a függetlenségünket és kereszténységünket, és magyarságunkat Európában megvédenünk.
Jól fogalmazott Hankó Ildikó a magyar uralkodó népről már a honfoglalás kapcsán (Magyar Demokrata 2015/33. számában: „Új színt, új szokásokat, új kultúrát hoztak Európa szívébe, nem szólva az a messze keletről hozott egyistenhitről. … Sokistenhívő népek éppen Európában éltek: a görögök, a rómaiak, a germánok és mások. Akkor kik is a pogányok?”
Ez az utóbbi kérdés a bűnünk, mert emlékszünk!
Hajrá Magyarország, hajrá saját érdekből összefogni tudó magyarok!
Barátsággal N.J.

______________________________________________

A „magyar” baloldal ismét hozza formáját, mint történelmünk során mindig. A kettős mérce és a magyar ellenesség minden megnyilvánulásukban tetten érhető.
Menekült kérdésben érdekes mód, óriási felháborodás volt, a Magyar kormány kerítés építése miatt ,annak ellenére, hogy szakértők helyeselték – a hatékonysága más dolog – , a liberális baloldal őrjöngött. Őrjöngött és valami – tényleg megmagyarázhatatlan gyűlölettel ordított, hogy itt a világvége, hogy újra itt van a vasfüggöny és utazási tilalom réme fenyeget. Amikor Anglia és más országok kezdték követni a kormány példáját, az őrjöngés elmúlt. Vajon miért…? Jó lenne ha valaki a másik oldalról válaszolna, de attól tartok nem fognak. Ezért én teszem meg. Mert kiderült, hogy ezen intézkedés összhangban van a KÜLFÖLDI, jelen esetben NYUGATI érdekekkel.
Ugyan ennek a másik vetülete, amikor az osztrák hatóságok lezárták, NEM a ZÖLD Határt, hanem a hivatalos Chngeni határ autópálya szakaszát. (Na jó legyünk precízek: fokozott közúti ellenőrzéseket hajtottak végre.) Mindenesetre 50 Km sor alakult ki, előzetes bejelentés nem volt, emberek gyerekek, órákon át a 40 fok melegben az aszfalton ájuldoztak 7-8 órán keresztül. Ez nem volt említésre méltó a magyar okmányokkal rendelkező, globalista liberális emberek szemében. Nyilván nem mert az osztrák kormány csinálta, és mint ilyen ezeknek az embereknek a szemében csak jó lehet.
Mint ahogy teljes mellszélességgel a francia kormány mellé állnak, amiért az kritizálja a magyar lépéseket. Kritizálja amiért Magyarország igyekszik megvédeni magát, ha már az Únió tojik az egész menekült ügybe. (Egyedül Magyarország tartja be az idevonatkozó Úniós szabályokat. Hát rosszul teszi. Úgyis csak kritikát kap érte akár betartja akár nem.)
Sajnos végre észre kéne vennünk, hogy minket mindenki mindenért kritizál, beleszól a belügyeinkbe. Kezdve az USA, és az egész Nyugati világ élükön Németország, Franciaország, és néha Norvégia, és hát persze a szolgalelkű és a magyar érdekek alá ásásában mindig örömmel részvevő baloldal teljes támogatásával. Ez van. Ez NEM FOG VÁLTOZNI!!!
Amit lehet tenni, hogy a MAGYAR emberek csinálják a dolgaikat, ahogy nekik jó, olyan kormányokat választanak akik, nekik jók, és nem foglalkoznak a globalista liberális embertársaik dolgaival. (Elvégre ők sem foglalkoznak vele.) Ha valami kritika jön valahonnan, amiért Magyar érdekek miatt történt valami, azt meghallgatni, mosolyogni és TOVÁBB menni.
És csak egy kis történelmi tanúlság:
Károlyi Mihály – a jelen baloldal egyik példaképe – a háború alatt heves szónoklatokat tartott, arról, hogy nem szabad vért ontani, és le kell tenni a fegyvert. Meg is történt, a Károlyi kormány több komplett ezredet fegyverzett le. Ezek után már gyerekjáték volt elfoglalni, a magyar területeket, és később az Országot szétszabdalni. Utána jöttek a tömeges kivégzések, deportálások, és vagyonelkobzások. Ennek az embernek Magyarországon szobra van, tanintézmény van róla elnevezve.
Hát ilyen amikor a liberális baloldal a humánumot hirdeti a Magyaroknak. MOST IS VIGYÁZZUNK. Most sincs másként, amikor a baloldal humanizmusról prédikál menekült ügyben. Emlékezzünk!!! Meghallgatni, mosolyogni, továbbmenni,…..Meghallgatni, mosolyogni, továbbmenni…….Meghallgatni, mosolyogni, továbbmenni…….
N.Cs.
_________________________________________________

Tisztelt Honfitársaim!

Egy régi időkre emlékeztető információra hívnám fel a figyelmet gondolat ébresztés okán. Hajdanában a mezőgazdasági területek őrzését csőszök végezték. Nekik nem voltak éles lőszerrel feszerelt fegyvereik, de úgy is hatékonyan tudtak fellépni a dézsmáló, tolvajok ellen. Ez úgy volt lehetséges, hogy puskáikat sóval töltött patronokkal használták. Ez nem okozott nagy sérülést, de hatásos volt az eltántorításban.
Üdvözlettel: B.D.

_______________________________________________

T. Civil Összefogás Fórum!
Nevem D.V., nyolcvan negyedik évemben járok. Nyugdíjas MAGYAR POLGÁR. Már mozgásomban korlátozott. Ennyit magamról.
Most pedig, mi késztetett e levél írására: Eszembe jutott egy a második világháborúban alkalmazott propaganda technika, ami a következő módon zajlott. Úgy a német, mint a SZU hadsereg a frontvonalban hangszórókkal felszerelt járművekből magyar harcoló katonáknak magyar nyelven harsogták aktuális propagandájukat. A németek ugyanígy vissza. A „MENEKÜLT, MIGRÁNS” problémával kapcsolatban miért nem lehetne ezt a módszert alkalmazni, ami nem különösebben drága. Megfelelő szervezéssel, polgári önkéntesek bevonásával, az ellenzéki és külföldi média ellenpropagandája egyaránt.
Tisztelettel: D.V. („szellemi honvédő”)
ÜDVÖZLETEM MINDEN MAGYARNAK A SZERVEZETBEN

______________________________________________

Hadiállapot
Ma reggel, Kecskemét határában egy szakasznyi színes bőrű, katonaköteles korú férfit tartóztatott föl a rendőrség az 5-ös út mentén.
Egy nő, vagy gyermek sem volt köztük!
Vajon egy diverzáns egység tagja azt mondja-e majd, hogy „azért jöttem, hogy megmérgezzem az ivóvizetek/fölrobbantsam a transzformátor állomást/túszul ejtsek egy busznyi iskolást”? Vagy azt állítja, hogy szegény üldözött fogorvos/mérnök/tanár…Csak éppen a papírjait hagyta el menet közben.
A gyengeségünket használják ki. Azt a fajta gyengeséget, amely azt mondatja velünk, hogy segítünk az üldözötteken. Megtalálták a gyenge pontunkat.
A rendőrség és a honvédség összlétszáma nem éri el a 80 ezer főt – és ebben már a polgári szolgálatosok, irodisták is benne vannak. Ezzel szemben naponta 1000 katonaköteles korú férfi szivárog be az országba, olyan helyekről, ahol évek óta háború van, a gyerekeket is az ölésre tanítják és ezerszám mészárolják le a keresztényeket.
Pár héten, hónapon belül többen lesznek, mint a védelmünkre hivatottak.
Ezt elhallgatni, bagatellizálni nem hiba, hanem árulás.
Úgy tűnik a történelem ismétli önmagát. 1541. augusztus 29-én a törökök szép csöndben, kis csoportokban jutottak föl a budai várba: azt mondták, csak meg akarják nézni a várat. Aztán összeverődtek, megszállták a stratégiai fontosságú helyeket és az őrség azon részét, aki észbe kapott; megölték. Másfél évszázadig nyomorították meg a hazát.
A magam részéről látok párhuzamot.
Ezek nem véleltlenszerű migránsok. Ha azok, akkor honnan van pénzük és ki pénzeli őket???
M.L.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!