Itt az ideje az újabb Békemenetnek…..!

Jó napot kívánok!

Kérem engedjék meg, hogy azzal a kéréssel forduljak a magam és egyre több mátyusföldi magyar ember nevében, hogy idejét látnánk egy újabb Békemenet megszervezésének. Sokan úgy látjuk itt a Mátyusföldön, hogy ismét eljött az ideje annak, hogy megmutassuk magunkat! A nép mi vagyunk! Mi több millió magyarral együtt valljuk, hogy a jövőnket ne mások határozzák meg!

Egy szép májusi napon, kulturált módon, hőzöngők nélkül mutassuk meg, hogy mi magyarok békésen akarunk élni a Kárpát-medencében! Ugyanakkor mutassunk erőt és elszántságot, hogy mindenki lássa mi igenis ragaszkodunk az évezredes keresztény/keresztyén kultúránkhoz!

Isten áldását kérve és bízva abban, hogy meghallgatásra találunk, bizakodva búcsúzom. Találkozzunk a Békemenetben!

Tisztelettel, M. J.

___________________________________________

Tisztelt CÖKA!

Nekem az a véleményem, hogy az országot ért páratlan, nemtelen rágalomhadjárat miatt, de még az április 26-27-i EP plenáris ülése előtt kellene szervezni egy újabb békemenetet. Csak hogy lássák, érezzék a kormány hatalmas támogatottságát. Például április 23-ra.

Üdvözlettel

Dr. M. I.

_______________________________________________

Tisztelt CÖF!

Nagyon örülök, hogy Önök vannak!! Életem egyik legnagyobb pozitív élménye marad mind a két Békemenet, főként a második!!!!!!!!!!! Négyszázezer ember az utolérhetetlen…!!!!! Legalább is bízom benne!!! Amit mostanában művel a bal oldal, valami hasonlót próbálva az nevetséges!!!!! Ugyanakkor azt sejteti, hogy ők is rájöttek a tömeg hatására!!! Tudom, hogy most a kitöltött, visszaküldött kérdőívekkel akarja a kormány dokumentálni az ország lakosságának véleményét, de mindennek a lezajlása után megerősítésként most is lehetne Békemenet, vagy ez már túlzás lenne!??!! Bízom benne, hogy a visszaküldött levelek és azok tartalma elsöprő erejű lesz!!!!! Ha nem, akkor nem lenne rossz egy újabb óriási összejövetel!!!!! Köszönöm, hogy elolvassák!!!! Jó egészséget kívánok mindnyájuknak!!

Üdvözlettel és nagy tisztelettel:

M. É.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!