Húsvéti jó kívánságok

Tisztelt  CÖF- CÖKA Vezetőség!

Nagyon szépen köszönöm  a Húsvéti  jó kívánságot önöktől és nagyon köszönöm azt a sok munkát. amit a Hazánk érdekében tesznek.

Kérem a Teremtőt,  segítse a munkájukat .

Tisztelettel B. S.  és családja  München
_________________________________

Nagyon szépen köszönjük! Mi is áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánunk Önöknek!

Sok sikert a munkájukban, és valamennyiünknek győzelmet április 8 – án.

Tisztelettel:G. I. Á., G. Á. I. és G. K.
___________________________

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok és  köszönöm, hogy  sok fáradsággal megszervezték a Békemenetet és a közös ünneplést a Kossuth téren. Szívet melengető  érzés volt, ahogy több százezer ember   Isten áldását kérte Miniszter elnökünkkel együtt  elszavalva a  Himnuszt.        FELEJTHETETLEN  volt  KÖSZÖNJÜK!!!

Dr. L. L.-né
_____________________________

A  küldeményeiket tovább is szeretettel várom. A mai nap legörömtelibb  híre ,hogy összegyűlt a kisebbségi nyelvhasználat engedélyezésére kitűzött egy millió aláírás. Tisztelet mindenkinek ,aki  ebben segített .Most ünnepeljünk  egy nagyon keveset de még hátravan egy nehéz feladat ,április 8 .Szerezzünk magunknak örömet ,sok száz év sikertelensége után ,mert ma már olyan államokat is elleptek a betolakodók ,mint Svájc. Hajrá magyarok ,hajrá CÖF!

R. B.
__________________________________

Koszonom szepen a husveti jokivansagot! En is Aldott Husveti Unnepeket kivanok onoknek! Isten Aldasa legyen onokon es a magyar nep erdekeben tett munkajukon !
Tisztelettel,
S.E.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!