Az április 3-i Szent Imre gimnáziumi CÖF rendezvénnyel kapcsolatosan

Az április 3-i Szent Imre gimnáziumi CÖF rendezvénnyel kapcsolatosan kérdezem, hogy miért nem ragozza a kormány és a Fidesz, hogy Juli néni ás Géza bácsi a panel tetején is megértse többek között az alábbiakat:

– az orvosok, nővérek stb. nem Orbán miatt mennek ki nyugatra. A kelet és nyugat-európai bérek között a Rákosi és Kádár rendszerben is óriásiak voltak a különbségek, sőt Gyurcsány et. alatt is!

Emellett ne azok hajtogassák naponta ezt, akik évekig semmit nem emeltek, most meg évek óta komoly fizetésjavítások vannak.

-Média terén 3-3 kormányoldali és ellenzéki Tv van! Mi a probléma ? 8-10 ellenzéki újság miért nem elég? Erről sosem hallunk. Az e téren kapott támadások miatt az EU ülésre miért nem visz ki valaki a Miniszterelnök úr kíséretében egy bőröndnyi előző napi ellenzéki újságot bejelölve a legdrasztikusabb cikkeket. Szét lehetne ott osztani a minket legvadabbul támadók között.

Többet érne mint az általános mesék- még ha igazak is- demokráciánk védelmében! Olyan emberek támadnak, akik Magyarországon soha nem voltak.

-El kellene mondani nagyon keményen a „nemlétező” migráns veszélyről azt, hogy ameddig nyugat-és dél Európát gyilkolják csak végig addig nincs probléma? Ez csak Orbán-féle kitaláció?

Meg kellene várnunk míg itt gyilkolnának?  Ekkor ébrednének fel csak itt a libsi-bolsik?  Vagy itt is van elég mécses meg plüss maci:?
És amikor megy a mellébeszélés, hogy ők se bontanák már le a kerítést, egyet kellene mondani: az összes képviselőjük pár hónapja/ nem évekkel ezelőtt/ megszavazta a felső határ nélküli betelepítést!
És a 10 .000 az nem annyi, majd jön a család-egyesítés! És lesz több százezer!

Üdvözlettel:
ZS. GY.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!