Honfitársak!

Most mondták be nemrég a Híradóban (m1), a BM közleményét, hogy az Uniós szabályok szerint, a migránsok nem utazhatnak tovább útlevél, vízum és személyi igazolványok nélkül!

Hát ez aztán a balfácánokra jellemző hír! Hát, hogy a jó büdös francba lehetséges az, hogy ezt a szabályt érvényben tartják, míg a mi déli határainknál, majdhogynem kézcsókkal fogadják a ránk törő, betolakodókat.

Irdatlan pénzeket költve rájuk, mindenféle táborokról, Transit Zónáról, beiskolázásokról handabandáznak illetékeseink, a nélkül, hogy ezen lépéseikről megkérdeznék a választópolgárokat!

Követeljük, hogy azonnal hagyjanak föl a kókler hozzáállásukkal, hirdessék ki a RENDKÍVÜLI ÁLLAPOTOT” s indítsák útjára minden további hezitálás mellőzésével, a mozgósítható hadseregünk egységeit.

Önkéntesek befogadásával, akik vállalkoznak rá, hogy pl. kezelik a vízágyúkat és könnygáz bombákat!

Ne takarózzanak az elavult EU-s szabályzókkal! Azokat figyelmen kívül kell hagyni, mivel képtelenek intézkedni a brüsszeli illetékesek.

Ő miattuk nem vagyunk hajlandók képletes „kuplerájjá” és szemétlerakó hellyé változtatni Hazánkat!

Továbbá hangosbeszélőn folyamatosan fölszólítva a behatolókat, hogy azonnal forduljanak vissza oda, ahonnan jöttek!

Magyarországnak nem áll módjában megoldani a migránsok problémáit! Forduljanak az ENSZ-hez, mielőtt útnak indulnak a szülőföldjükről!

Ha ezt nem képesek megérteni, akkor a magyar-szerb határnál vízágyú sorozat és könnygáz felhő vár rájuk!

Továbbá mesterlövészek általi gumilövedékes lábon lövés! Mindennek van határa: „A kutya úristenit neki!”- mondaná székely Nagyatyám s nem tudnék vele vitatkozni!

Az EU- vezetését pedig föl kell szólítani, hogy azonnal intézkedjenek, hisz válsághelyzet alakult ki s döntsenek, /órákon belül/, mely országok fogadnak be, Budapestről indított különvonatos szerelvényeket?!

Természetesen a szerb kormánynak is üzenni kell, hogy az általunk visszaszorított migránsok kezelése ezentúl az ő kötelességük lesz, ha felelőtlenül és meggondolatlanul, továbbra is ránk eresztik őket!

Magukra vessenek a történtek miatt! Nyugodtan vegyenek példát rólunk és a déli határaiknál ők is akadályozzák meg, hasonlóképpen, az emberáradatot! Saját jól felfogott érdekükből!

Jó munkát, belátást, határozott fellépést, sok sikert!

P.A.Á.
Az esetleges sápítozókat pedig helyre kell tennünk, azon tény közlésével, mivel a már itt lévők utáni menekültek 99%-a is, eleve törvénytelenül, papírok nélkül, határsértő módon akarnak /fognak/ behatolni Hazánkba, mindennek következményeként, ha nem mehetnek tovább, a nyakunkon maradnak, akár százezrek, milliók!!!
Lássák már be végre a rövidlátó nemzetrontók, ennek terhét -ódiumát- nem vállalhatjuk semmiképpen magunkra s ezt senki nem kényszerítheti ránk!

Emiatt szükséges a haladéktalan, radikális fellépés, a szándékos határsértőkkel szemben!

Akárhonnan is jönnek!

(NINCS MESE A TOVÁBBIAKBAN! A POHÁR VÉGKÉPP BETELT)

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!