A kínai vakcináról

Orvos vagyok. Gyakorló, klinikán dolgozó orvos. Gyermekkorom óta tanulok. Ez a tanulás nem áll meg az egyetem elvégzése után. Megállás nélkül frissül és bővül az a felfoghatatlan mennyiségű tudás, amit az emberi elme felhalmoz. Ezért mi orvosok is folyamatosan tanulunk, és a tudomány embereiként, a tudományban hiszünk. Ennek a tudásnak a birtokában próbálunk szeretettel segíteni a hozzánk fordulóknak.

bővebben

Folt takarja az üres zsákot

Párját ritkító szemfényvesztésben van része a magyar polgároknak. Politikai szerepjátszmában hamiskártyás játékos kínálja portékáit.

bővebben

ÉBRESZTŐ!

Már tavaly nyáron meg akartam írni ezt a cikket (bőven a Big Tech cégek mostani tiltó hadjárata előtt), erre a körülöttem élők a tanúk, de sajnos idő hiányában ezt nem tudtam megtenni. Hiba volt, mert a jobboldalt most óriási meglepetésként éri a Big Tech cégeknek az a cenzúra cunamija, ami a nyakába zuhant! Én már régóta látom ezeket a folyamatokat és időben figyelmeztetni akartam a jobboldali közösséget erre.

bővebben

PÁRBESZÉD AZ ÁLLATVÉDELEMRŐL

Magyarország Kormánya online állatvédelmi párbeszédet indított.
Az állatvédelem számunkra is rendkívül fontos!
Kérjük, töltse ki a kérdőívet.

bővebben

Soha nem látott fejlesztések várnak a hazai élelmiszeriparra

Komoly, soha nem látott fejlesztések várnak a hazai élelmiszeriparra az évtized végéig, a korábbi európai uniós költségvetési ciklusokhoz képest jóval nagyobb összegből újulhat meg az ágazat – mondta az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a Magyar Nemzetnek adott, a lap hétfői számában megjelent interjújában.

bővebben

A Magyarok Világszövetsége felhívása

A budavári önkormányzatot vezető baloldali polgármester döntése ellen tiltakozik a Budavári Lakosok Szövetsége, a művészet pártolói, Borsos Miklós tisztelői és számos közéleti ember. A felhíváshoz lehet csatlakozni. Borsos Géza, a Magyarok Világszövetsége Védnöki Testületének vezetője bevezető soraival alább olvasható a felhívás.

bővebben

Meghívó

Miről álmodik a lány? című rendhagyó Civil Akadémiára
Vendég:              Ferencz Orsolya miniszteri biztos
                           Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke
Időpontja: 2021. február 24. 17:30. 
A program helyszíne a Polgárok Háza online felülete (ITT)

bővebben

A KÉSZ elnökségének nagyböjti üzenete

A húsvétot megelőző negyvennapos böjt hamvazószerdán veszi kezdetét, amely idén február 17-ére esik. A keresztények ebben a bűnbánati időszakban Jézus Krisztus feltámadásának a megünneplésére készülnek hitben való elmélyüléssel, kiengesztelődéssel és lemondással.

bővebben

Támogassa alapítványunkat!

Kétféleképpen tudja munkánkat segíteni:

Ajánlja fel adója 1%-át

Adószám: 18003534-2-41

Letölthető nyilatkozat

Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma:

Unicredit Bank

10918001-00000064-35950004

Köszönjük támogatását!

CÖF TV

További videók a CÖF TV oldalon. Kattintson ide.

Nemzeti Társadalmi Szerződés (1)

CÖKA 2019-es mérleg
ITT megtekinthető.

CÖKA 2018-as mérleg ITT megtekinthető

CÖKA 2017-es mérleg ITT megtekinthető