Helyreigazítás

Válasz a minősített hazugságokra

http://tenytar.blog.hu/2014/02/20/vajon_mi_a_cof

Felkérjük Önöket, hogy a blogukban megjelent Civil Összefogás Fórumot érintő valótlan állítások miatt az alábbi helyreigazítást 24 órán belül közzétenni szíveskedjenek, teljes terjedelemben, valamint gondoskodjanak arról, hogy az írásukat átvevő hírközlők ugyanezt tegyék meg. Ellenkező esetben, legnagyobb sajnálatunkra kénytelenek leszünk jogi eszközöket igénybe venni.

A Civil Összefogás Fórum nem ál-civil szervezet, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány kereteiben működő olyan közösség, amely az őt támogató polgárok véleményét megjelenteti. Ál-civil szervezetek azok, amelyek párperces civilségük feladásával, a baloldali pártokkal szövetségre léptek és a hatalomba jutást tekintik önös céljuknak. (MILLA, Szolidaritás, Haza és Haladás, Szociális Fórum, stb.)

A CÖF nem alakít pártot és a mindenkori hatalmat a civil kurázsi eszközeivel támogatja vagy bírálja.

A CÖF-CÖKA tiszteletben tartja az alapítványokra vonatkozó törvényi előírásokat. Minden évben, határidőre elszámol és adatait, közhasznú jelentését a Fővárosi Bíróságnál letétbe helyezi.

Kijelentjük, hogy plakátjainkat és szórólapjainkat egyének és kisvállalkozók adományaiból terjesztjük.

A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázati kiírásaira évente 12000 pályázat érkezik. A 12000 pályázó közül egyik sem támogatja anyagilag vagy pénzeszközzel a CÖF-CÖKÁ-t. A civil törvény a pályázatok elbírálását a NEA 5 kollégiumára bízza, a kollégiumokban bírálók és a tanács minden tagja a pályázatokból kizárt, az alap pénzeszközeihez nem juthatnak.

Durva hazugság, hogy a NEA Tanácsának elnöke vétójoggal rendelkezik!

Ezzel szemben az az igazság, hogy a NEA Tanácsának elnöke egyetlen pályázatról sem dönthet egy személyben. Törvény által biztosított jogosultsága, hogy ha a kollégiumok döntésében problémát lát, az érintett pályázatot a NEA Tanács elé utalhatja. Itt a 9 tagú testület egyenként és titkosan pontozza a pályázatot, majd az új pontozás alapján a pályázat visszakerül a kollégiumi pályázati besorolásba.

2012-2013-ben a benyújtott pályázatok 3-4%-át ellenőrizte a Tanács. 2014-ben egyetlen pályázat sem került a Tanács elé.

A kormány még akkor választotta Csizmadia Lászlót a NEA Tanács elnöki posztjára, amikor még a Békemenet gondolata fel sem merült.

A Civil Összefogás Fórum, a Civil Együttműködési Tanácskozás, a Szellemi Honvédelem és a Békemenet a nemzetért kiálló emberek közössége. Ma a Kárpát-medence legnagyobb civil tömörülése, amely a közjóért és a nemzet szuverenitása mellett munkálkodik.

Hazugság, hogy az emberek adóforintjait kapja a CÖF-CÖKA! Jogállamban és demokráciában talán nekünk is megengedett, hogy a véleménynyilvánítás szabadságával éljünk. 5 éves szervező munkánk eredményeként élvezzük az emberek bizalmát és anyagi támogatását, szemben azokkal az irigykedőkkel, akik a munka helyett spekulációval és más emberek átverésével, valamint hamis állításokkal próbálják a tisztes polgárokat átverni.

Köztudottak az amerikai lehallgatási botrányból kiszivárogtatottak, miszerint magyarországi baloldali civil szervezetek több 10 milliós summákat kaptak – nem tudjuk, milyen ígért szolgáltatásokért -, ismerjük a Soros-féle támogatások irányát, valamint az MSZP elnök helyettesének 240 milliós bankbetétjét.

Valószínűleg jogosan tesszük fel a kérdést, hogy talán ezekkel a juttatásokkal kellene elszámolni, vagy nem?!

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!