Folytatódik a baloldal háborúja a civilek ellen

A Népszabadság mai száma kiemelt helyet adott Pető Péter „Bohócbirodalom” vélemény produkciójának,  amely a CÖF szerint „szaltó mortále”.

A közíró a CÖF-öt a demokratikus politikai kultúra rombolásával vádolja. Úgy véljük, hogy a Népszabadság tiszteli a szabad véleménynyilvánítást és jelen közleményünket, a cikkre történő válaszként, nyilvánossá teszi.

A szerző légtornászként könnyedén átlendül a demokratikus politikai kultúra valódi rombolóinak már megismert produkcióin. Kérdezzük:

1. szaltó: Orbán Viktor miniszterelnök műszobrának lefejezése az ellenzéki politikai kultúra magasröptű megnyilvánulásaként értékelhető-e, különös tekintettel a Gyurcsány Ferenc által már „öszöd-nem öszödre” ítéltetett magyarokra?

2. szaltó: A felbérelt HA-HÁ-sok középület elfoglalásai, a Sándor Palota megtámadása, zászlórablás, útkereszteződések, hidak lezárása az ellenzéki szellemi kultúra kiváló alkotásainak minősülnek-e és vajon semmi közük az erőszakos megnyilvánulásokhoz?

3. szaltó: Azzal, hogy a CÖF a szegények vezérét, Simon Gábort plakátjain mindenki számára láthatóvá tette, vajon nem az MSZP zártkörű részvénytársaságára és pénzkultúrájára hívta fel a figyelmet? Miközben a szerző miként állíthatja, hogy a CÖF-nek átláthatatlanok a pénzügyei?

Az ugrásba hiba csúszott, itt már a páros lábra érkezés meghiúsult.

4. szaltó: Arcra huppanás, mert a publicista ajánlására sem kell a Békemenetnek a CÖF-öt megvédeni, tudniillik a Békemenetnek a civil társadalmat kell megvédenie, többek között olyan véleménycsúsztatásoktól, aminek most teret adott a Népszabadság.

A CÖF pénzügyei törvényesek és átláthatók! Minden támogatónk nevében kikérjük a gyanúsítgatásokat!

Felhívjuk az újságíró figyelmét, hogy a cirkuszban csak a hibátlan, tökéletes, sok munkaórai gyakorlás után létrehozott produkció kaphat tapsot. Pető Péternek, a bohócbirodalom új tagjának a vastapshoz még sokat kell gyakorolnia.

A CÖF nem a FIDESZ támogató-kampányára költ, hanem önvédelmi ismeretterjesztést folytat a múltban lejáratódott politikusok visszatérése ellen.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!