Határ

Tisztelt Civil Összefogás!

Mivel „kedves” horvát barátaink a zöldhatárra szállítják a bevándorlókat,(mert ők ugyan nem akarnak megszabadulni a problémától ugye) horvát határon is épülni fog a kerítés. Szeretném felajánlani a segítségemet, amennyiben civilek bevonása is szükséges lesz. Ebben az esetben szabadságot fogok kivenni és leutazom a határra.

Szeretném kérdezni, hogy ennek a szervezése megkezdődött e illetve a kormánynak szüksége van e civilekre? Ha még nem kezdődött a szervezés akkor is tartsanak számon.

Üdvözlettel, ifj. K. Gy.
____________________________________________

Ahhoz képest, hogy a DK egy héttel ezelőtt még emberiség elleni bűncselekménynek minősítette a hadsereg bevonását a migránskérdés kezelésébe, és ezért nemzetközi feljelentést ígért, némi kajánsággal tapasztalom, hogy ugyanezt az utat választotta Németország és Ausztria is, jóllehet az osztrák hadsereg – a magyarral nyilván szöges ellentétben – csupán a szeretetteljes fogadást hivatott biztosítani, még akkor is, ha erre a célra az osztrák mazsorettek alkalmasabbnak látszanak.

Három kérdésem volna:
– Nyugaton ki és mikor fog bocsánatot kérni a magyaroktól?
– Vajon a holokauszt-párhuzam felvetői nem követték el a holokauszt tagadás bűncselekményét? A témára vonatkozó üzenetek tartalmát elemezve, igen!
– Nem volna értelme annak, hogy a CÖF feljelentést tegyen emiatt (akár az osztrák kancellár ellen is?)

Üdvözlettel, dr. G.Sz.B.
_____________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás, tisztelt Budapest Főpolgármestere!

Ma betelt pohár az erőszakos bevándorlók fellépése miatt. Amely nem kis mértékben a szerb hatóságok érthetetlen passzivitása miatt alakult ki. Határainkat védő rendőreinket támadják.
Van esetleg Önöknek olyan kezdeményezése, amelynek keretében rendőreink felé ki tudja fejezni a magyar társadalom a megbecsülését és támogatását?
Eddig civilek, álcivilek, bércivilek a migránsok számára óriási médiatámogatás keretében gyűjtöttek, adakoztak stb. Most végre kifejezhetné a józan magyar társadalom, hogy támogatja a magyar kormányt, és különösen a frontvonalban részt vevő rendvédelmi egységeket heroikus erőfeszítéseikben, amellyel a magyar embereket védik.

Én budapesti vagyok.

Szerintem Budapest lakossága nagyon hálás azért, hogy a Keleti-pályaudvar újra normális funkcionalitását betöltő közintézmény lett!
És biztos vagyok abban is, hogy Budapest lakossága kézzelfoghatóan tenne azért, hogy a magyar rendőrök, mentősök, bírák, idegenrendészeti munkatársak stb. érezzék a társadalom szeretetét és elismerését.
Egy szó, mint száz: mire van az ott szolgálatot teljesítőknek szüksége, és nagyon szívesen adakozom.

Köszönöm, hogy meghallgattak: H.L.

_______________________________________________

T.CÖF-CÖKA

A legfrissebb események kapcsán az alábbi észrevételeim vannak:
1. A migráns áradatot mi magyarok, egyedül nem tudjuk feltartóztatni az eus jogszabályokra hivatkozva, miközben a tagországok sem tartják be.
2. A regisztrációnak nem szabadna tovább terjednie, mint az adatok rögzítése (vagy igaz – vagy hamís). Nincs mód a valóságtartalmának ellenörzésére.
A regisztrációs pontokon nemzetközi szervezet (pl.UNHCR) képviselőjének véleményezése alapján egyik napról a másikra el kellene dönteni ki mehet tovább. (Semmiképp nem magyar joghatóság)
3.Azonnal tovább kell engedni őket.
4. A nemzetközi közreműködéssel folyó regisztráció után a migráns esetleges viszaküldéseígy már nem nemzeti tolonc-kérdés, hanem EU-s kötelezettség.
5. Nyilvánvaló.hogy a menekültek java megélhetési bevándorló, de ne mi figyelmeztessük a célországokat. legkevésbé ne mi lépjünk helyettük.
Sorozatos hibák,bizonytalanságok ellenünkhangolják a közvéleményt.
Ne akarjuk mi megvédeni Európát a népvándorlástól! Védje meg magát! Vagy megtudja, vagy lassan belepusztul.
6.Elég sok a kivétel, az eus jogszabályok nem betartása, ahhoz, hogy mi is hivatkozhassunk rá. Makacsul ragaszkodni és hangoztatni – csak ellenségeket szerünk magunknak.
7. Németország és társai igen hamar rá fognak jönni arra, hogy bevándorlási krízis fog fennállni, állandósulni, mert nem európai a mércéjük, követelni fogják jussukat. Nem véletlen a középkeleti háborús helyzet, ahol mindenki mindenki ellen harcol.
Milyen migráns az, aki nem fogadja el az adott ország törvényeit.a jogszabályokat.Képtelenek lesznek a beilleszkedésre!
De ez megint csak legyen a befogadók felelőssége.

Tisztelettel
M.F.Gy.

______________________________________________

Üdvözlöm!

Követem az eseményeket! Hogyan lehetne eljuttatni azt az információt, illetve kérést minél felsőbb körökbe, hogy most kéne összefogni a szerb és magyar hatóságoknak és egységet mutatni, másként mindent elveszítünk!

Kérem, ha módjában áll felhívni valaki figyelmét, aki oda tud hatni, akkor tegye meg mindannyiunkért! Működjenek együtt a magyarok a szerbekkel, mert csak egységesen lehet ennek most véget vetni, amíg nem lesz sokkal rosszabb a helyzet!!!

Bízva és reménykedve a pozitív kimenetelben.

Üdvözlettel: B.A.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!