Gyurcsány-lista bővítése – Siklódiné Zsóka

Tisztelt Elnök Úr!
Kérem bocsássa meg nekem, hogy bátorkodom Önöket emlékeztetni néhány MSZP-s intézkedésekre! Mi úgy gondoljuk, hogy ezek nem maradhatnak ki a listáról (amit Gyurcsányék elkövettek ellenünk)!!!
1. 2008-ban Gyurcsány miniszterelnökként törvényt hozott, befagyasztották a pedagógus béreket!
2. 2009-ben Bajnai miniszterelnökként elvette a pedagógusok 13-ik havi bérét.
3. Elküldöm Önnek Ercsi város 2004, és 2005-ben hozott képviselő testületi jegyzőkönyvét, amely bizonyíték, hogy minden évben létszámcsökkentést rendeltek  el – hajtottak végre a közintézetekben!!! Olyan magas osztálylétszámok- csoportlétszámokat rendeltek el az iskolákban, hogy életveszélyessé vált a tanítás- oktatás!!!
4. Bevezették a vizitdíjat (milyen hamar elfelejtették az emberek!!!) – dobozdíjat, melynek halálos következményei is voltak. Mi saját bőrünkön tapasztaltuk meg nem is egyszer, hogy nem tudtunk elmenni orvoshoz, mert nem volt pénzünk kifizetni a vizitdíjat! Ugyanis férjemmel együtt, mindkettőnket egyszerre létszámleépítésre hivatkozva elbocsátottak állásainkból. 9 évig tartott a munkaügyi perünk(köszönhetően a fejér megyei munkaügyi bíróságnak!), hosszú éveken át semmilyen jövedelemmel nem rendelkeztünk, az MSZP- városvezetés és iskola vezetésnek köszönhetően, sehol sem akartak bennünket alkalmazni!!!!
5. a megszorításoknak köszönhetően, hány kórházat – mentőállomást  bezártak- megszüntettek, emiatt hány halálos baleset történt!  Ők záratták be az országos pszichiátriai intézetet, hány beteg maradt ellátásnélkül, hányan emiatt életükkel fizettek! Korlátozták a járóbeteg rendelést, bevezették a várólistát! Azt is megszabták , hogy az orvos hány beteget vizsgálhat meg! Ezek nagyon megkeserítették az átlag emberek életét- sorsát!!!
Köszönöm, hogy figyeltek rám.
Üdvözlettel:
Siklódiné Zsóka
Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!